keskiviikkona, tammikuuta 14, 2009

Lamaa vastaan

books

"Taas kirjoja..." Nii-i. Kirja-ale alkoi. Kantisasiakkaille tänään ennakkomyyntinä ja Halvalla ja 5 neljän hinnalla...

Opetan historiaa, joskus sitä jopa opiskellut vähän ja alaan liittyvää kirjallisuutta löytyy hyllystä metrin tai parin verran. Ja alesta. Ja tää aikajana-kirja on ihan hulvaton. Hei.. melkein kolme metriä maailmanhistoriaa :)) Arvatkaa mitä tehdään koulussa huomenna..

books

Kaupan päälle kiva ostoskassi..ja ihan ilmatteeks ;)

Täällä ei neulota. Hartiat polttelee pirullisesti, joten tauko menossa, jotta lankarysähdyksen tullessa perille on taas kunto kohdillaan.

Vinkeetä, että Ravelryssa oli jo uuden Voguen malleja kommentoitu, mutta edes lehden sivuilla ei ennakkokatselu ole ilmestynyt. Argh. Ilmeisesti kerrankin tilaajat ovat olleet Todella etusijalla.

"Books... AGAIN!" and the bag was free with 5 books :))
Oh yeah. Sale. You know, if you get it cheap, you have to buy.

I teach history and have studied it also.. I have many books related to history subjects and.. Well, I have to buy this timeline-book as soon as I saw it. It is hilarious, almost 3 meters of the world history. Guess what we are going to do tomorrow with pupils.

No knitting here. My shoulders are on fire and feels like hell, so should to take a little break. And when the yarns arrive I'm ready and in good shape.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mikä ton aikajanahistoriankirjan nimi on!? Mun ois pakko saada tommonen, oon niin huono historiassa mutta luulen että aikajanan avulla sais homman haltuun ikään kuin yhdellä silmäyksellä... aika pitkällä silmäyksellä kylläkin =D

Ansku

Haka kirjoitti...

Onpas hauskan näköinen aikajanakirja! Tuollaista voisi itsekin tutkia mielellään.

nimim. toinen neulontalakkolainen kiukkuilevien käsien takia

Anonyymi kirjoitti...

Kirjan nimi on
The Timechart History of the world.
Hinta suomalaisessa oli 7 e.

Tikru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...