lauantaina, tammikuuta 17, 2009

O'ou

Mitämälaitanpäälle?
Ens viikonloppuna on Häät. Veli sai jo morsiamensa, mutta varmistetaan vielä ihan isommallakin porukalla moinen asia. Esitin vesiputousta eilen ja veikkaan että harrastan moista myös ensi viikonloppuna, joten koltun on syytä olla vesipestävä ja ripsarin vedenkestävä.

On mielikuva (jotain tuon tyyppistä, mutta pitempänä,tai tuossa ois jotain kivaa tai tää.. tai sit tällanen, mut maan vetovoimaa en taida uskaltaa uhmata) mutta arvatkaa kaksi kertaa löydänkö mielikuvalle valmista vastinetta. Mikä ihme saa ihmisen hommaamaan suurimman osan juhlavaatetuksestaan mustana? En mä tahdo häihin moista väriä päälle laittaa. Maanantaina armoton kierros ja veikkaan, että palaan kangaskaupan kautta. Missävälissämäompelensen?

My brother and my new sister-in-law will have weddings next weekend. Guess what is my problem... yep.. "What I'm goin to wear???!!!"

3 kommenttia:

WeirdRockStar kirjoitti...

Eli siis tunika.
Mutta, jos sulla jo on sopivia kolttuja mustana, mikset yhdistäisi niihin vaikka valtaisaa shaalia jonain värinä? Paitsi ettet taida olla shaalityyppiä..?
Jos ostat paksua ( esim villa- ) jerseytä, saumurilla hurauttaminen ei vie läheskään niin kauan aikaa kuin venymättömästä kankaasta ompelu vuorineen sun muineen normikoneella JA saumurilla.
Mutta huolittele helma kuitenkin käsin. The devil lies in the detail.

Mewril kirjoitti...

Mäkin tässä olen hiukan miettinyt, että tuota vuosijuhliin olen ilmoittautunut ja siskon vanhojentanssitkin taitaa olla kohta. Pitäisi vissiin sit olla kuukauden sisään pari valmista iltapukua. Missäköhän välissä ne valmistais...

TiinaV kirjoitti...

Meet suoraan kangaskauppaan, niin jää enemmän aikaa ommella! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...