sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2009

Kevättä lahkeessa

ice

Tein eilen monta sellaista asiaa, jota en ole tehnyt koskaan ennen, yksi niistä toiv ei toistukaan ;), toinen paljastuu huomenna ja kolmas myöhempänä ajankohtana. Hilpeää kaiken kaikkiaan. Se yksi, joka toiv ei toistu oli peruutus valotolppaan, autolla. Tosin tämä oli tarkkuutta vaativa tehtävä, osuin nimittäin vetokoukulla kapeaan tolppaan, joten mitään ei mennyt rikki, tolpasta eikä autosta. Kumaus oli vaan sykähdyttävä. Ja voisin vannoa, ettei tolppa ollut siinä hetkeä aikaisemmin...

I made yesterday some things than never done before. One, I hope I won't do again; I drove back and hit a streetlight. It wasn't there a moment before.. I'm sure. It had to move.. well yeah :) sure. I was very accurate, hit with the hitch to the thin stilt, not bad at all. No harm done for the streetlight or the car. The sound was sublime. :)

Kevättä. Räystäillä ja lahkeissa... omat ja muutamat muutkin lahkeet kun on tarkkaan ylimitoitettu, joten tää loskavaihe on suorastaan hilpeää aikaa. Peukalonpään kokoisia kiviä isompia ylläreitä ei vielä ole löytynyt. En valita, oma valinta, mut kuivais jo, niin sais uudet popot käyttöön.

Spring is here. As you can see, on the roofs and on the streets. I have long jeans, always little too long, I want my legs little overlength and not the only one in the family.. so this is almost amazing time to make interesting discoveries from the legs. Happily no bigger than street gravel on the carpet yet. I'm not complaning, I could wear shorter, but I don't want to, so wet legs under knee this time of the year. I wish the streets will dry soon, want to use my new shoes.

Dyykkasin. Tätäkään en harrasta usein, mutta lehtiroskiksen raosta kurkisti vanhoja Taitaja-lehtiä 60-luvulta. Jotain hilpeyttä herättävää näissä on, ja tuttuakin.

P3227396

P3227395
Ettäs tiedätte.

I found something interesting from the paper recycling box. Old graft magazines from 1960's.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Sulle on blogissani jotain.

hanna_h kirjoitti...

Mä kerran peruutin lähtiessäni ojaan, ja olen ihan varma että joku kävi sen ojan siihen kaivamassa juuri kun starttasin ;)

käsveska kirjoitti...

Onpas hieno neulegraffa! Aika rohkeeseen paikkaan tohdit laittaa! Onko toi estämässä mahdollista tenniskyynärpäätä? Mä olen kans suunnitellut jo omaa iskuani, en oo vielä valmis. Toi sun staili on huoks.. lovely. Anna vaan niiden lahkeitten kastua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...