sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2009

Vielä kerran - Once again

Koska omahyväisesti nostan omaa häntääni ja tuon esille tuotoksia niin vielä kerran.. :) Ne sukat youtubessa. Ja vieläki pysyy ylhäällä. On siellä muitaki VKn malleja.

I am so annoying and boasting and want to tell you again, one more time that I made these stockings :). And still they stay up. I found the video from youtube and there is other VK-designs also.


Ja sit tukka, taas kerran :)
En ehkä oo vieläkään tarpeeks hehkuttanu sitä miten hyvä kampaaja mulla on. Niska ja korvalliset vetästiin tällä kertaa ihan lyhkäseks entisten hyyppien sijaan ja taas mä tykkään kovastipaljon.

And my hair again. New one. Short hair are great, every month new hair ;). I have to tell you again and again how great my hairdresser is. She really sees and understands me. Short neck and near ear, instead of old, long wisps. Me love.

Pyöräilykausi korkattu vastatuuleen ja tuisk..no tuuleen ainaki. Hiihtorukkaset ei ollu yhtään liikaa. Ja jotkut asiat ne ei muutu, kuraa ja lätäköitä.

Some things never change. I started cycling-term. Shit how cold there is. Ski-leather mittens wasn't too m uch. How nice the spring could be here in Finland.. so icy and full of snow.. grh. I want warmer. Sun, please.

Mua viehättää ajatus jälkien jättämisestä tuleville, sellasten elämänjälkien. Tässä yksi, joka kertoo jotain.

Sain tänään avaimen veljen perheen kotiin, elämme jännittäviä aikoja.


P4187606

The signs of living for someone after me. Quite attractive. This one tells something.
I got the key to home of my brother's family, exiting few weeks.

11 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Noi sukat on niin hienot! Well done. On pitänyt jo aiemmin kiittää sua, kun ohjeet raglan-hihaan löytyi täältä blogista kätevästi. Villatakkikin on melkein valmis.

mon bouton kirjoitti...

well done !! of course you can be proud of yoursef - the pattern is very impressive and the project is beautiful.
Thanks aswell for making me discover these videos - i didn't know they existed

Gudrun Johnston kirjoitti...

You should be boasting...those stockings are gorgeous!

Loulek kirjoitti...

I love it! I'll try to knit it and wear it for my wedding! I hope I can do it :)

ColibriDreams kirjoitti...

Tuossa videossa sukat näyttävät vielä ihanammilta kuin aiemmin näkemissäni kuvissa! Tuossa näkee oikein kunnolla kaikki upeat yksityiskohdat.

Sigrun kirjoitti...

I just love these stockings, I hope one day I will have the courage to try and knit them. Keep up the good work girl, I love your patterns (and your blog too) and Silvy is my favourite :-)

Anonyymi kirjoitti...

mitä lankaa olisi sukkiin hyvä käyttää? ne on tosi hienot, ajattelin tehdä omalle ja pojan tyttärelle... lehti on varattuna Tampereen akateemiseen, mutta en tiedä koska saan, kun matkaa on 179 km....
Rattu

Päitsyli kirjoitti...

Tekisin nuo sukat itselleni, jos minulla olisi sääret. Tai onhan minulla sääriä, ja reilusti onkin. Sukat ovat videolla niin ihanat, mutta yhdistettynä minun kinttuihini tulos olisi kuin jokin verkkoon pakattu sianpotka. Harmi...

tikru kirjoitti...

Rattu, oikeastaan mikä tahansa sukkalanka jossa on n 400 m / 100g ja langan olisi hyvä joustaa vähän.

Kikka kirjoitti...

Nuo sukat ovat ihanat ,teko halua olisi mutta englanti ei väänny suomeksi mitenkään päässäni ,kun suomenkielisetkin ohjeet tuottavat välillä tuskaa , onko ohjetta mahdollista saada suomeksi??

tikru kirjoitti...

Kikka, kiitos.. mutta valitettavasti ohje on vain englanniksi ja vogue knitting omistaa ohjeen oikeudet, joten en voi sitä kääntää ja jakaa lehden ohi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...