maanantaina, kesäkuuta 01, 2009

Celebrity Collage by MyHeritage
Tää oli hilpeetä. Ylempi kasaus on ihan peruskuvan perusteella. Ainut yhteys noihin julkkiksiin on kulmakarvoissa ja silmissä :) ollapa Natalie Portmanin kanssa samaa näköä enemmänkin ;)

Alempi on sitten pipo päässä kuvasta. Voisiko tästä tulkita jotain :)

Joskus kassalla töissä ollessa useemman kerran kysyttiin oonko Johanna Manninen (kivat vattalihakset, not-look-alike) ja muutaman kerran on mainattu että näytän Eva Wahlströmiltä. (yhteistä kummankin kanssa lienee isot etuhampaat ja leveä hymy, sen irrotessa :), urheilijakroppa ois kiva ylläri).

Lähden kampaajalle ja pistän burhkan päälleni, etten vahigossakaan lähettele vääriä signaaleja...

My celebrity look-a-like. Upper collection based normal face-photo. Well, I found maybe something similarity on the eye-brows and eyes, I would love to look Natalie Portman :). Lower based on the photo where I wear a hat. Nice to know that I look like Michael Schumaher or Beckham :) not bad.

Sometimes people has told me that I look-a-like Johanna Manninen (finnish sprinter, whos abs are not-look-a-like mine..damn) or sometimes Eva Wahlström (finnish female boxer) both of them have big smile and big front teeth like me :) I would love to be look-a-like their athlete bodies :)

2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

jutta tädillä se oli sana hallussa...kaikkea sitä.

WeirdRockStar kirjoitti...

Niin.
Jospa tuon tasoisen kommentin voisikin niputtaa seniilin, onnelisuuskuplassa eläneen rouvashenkilön huonon maun esiintuloksi, mutta ei voi.
Kommentissa tulee muutamakin punainen lippu esille. Ensistäänkin väittämä että nuoret naiset HALUAISIVAT tulla raiskatuksi. Uskallan väittää, ettei kyseisellä henkilöllä ole omakohtaista kosketusta fetissien maailmaan joten voitaneen todeta, että raiskauksessa kyse on sairaalloisesta vallantunteen hakemisesta. Raiskausta ei haluta, sitä ei toivota. Se on väkivaltaa ja alistamista.
Toisekseenkin koko haastattelu haiskahtaa kovasti luterilaiselta jeesustelusta, kuinka miehiä tulee kunnioittaa ja palvella- sillä pukeutumisen siveyslähtökohta on patriarkaalinen. Naisen kuuluisi pukeutua ajatellen miehistä järjenjuoksua. Ja tällä näytettäneen tarkoittaa että miehet ovat eläimiä ja kykenemättömiä inhimilliseen käyttäytymiseen.
Joten nainen voi olla joko madonna tai huora.
Kolmas pointti mikä pistää silmään, on aika muhkea rasismi.
Sillä erikseen on mainittu " varsinkin muualta Suomeen muuttaneet " mieshenkilöt. Ja onpa alentuvasti koulutettu että Suomessa mahdollisesti ei voi olla niin kuuma ettei voisi pukeutua säällisesti ja konservatiivisesti. " Jossain Afrikassa " nyt pukeudutaan miten sattuu, ei Suomessa.

Soisin kyseisen hullun tutustuvan faktoihin raiskauksesta.
Suurin osa niistä tehdään jonkun tutun mieshenkilön toimesta. Suurin osa tapahtuu sisätiloissa, omassa kotona.
Tuulipukuihinkin pukeutuneet naiset ovat tulleet raiskatuiksi.

Sattuneesta syystä tällaiset täysin asiattomat ja alatyyliset kommentit raivostuttavat aivan rajattomasti. Herää kysymys- mitä ihmettä moinen otus on ikinä voinut tehdä missään tasa- arvoon ja naisasialiikkeeseen liittyvissä geimeissä?!?
Joku voisi tuollekin rouvalle kertoa että se avaruusalus kohti pimeää Keski- Aikaa lähti jo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...