keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2009

Muistoa minulta pyysit

P6038242

Puhtaat valkeat lakanat kuulu teiniaikaisiin vakkarisuosikkeihin. Paras kaveri oli ihan rakastunut Veijo Salmeen, mä taas tykkäsin enemmän Heikki Raikkaasta, kunnes se paljastui ihan maidoksi. Sadepäivät saa tulla..

Kastemekkosen toivottu valmistumisaika on 28. tätä kuluvaa kuuta. Lankavaihtoehdot lähtevät Italiasta piakkoin, mutta vääntelin jo mallitilkkuja sekä villasta, että puuvillasta. Ihan intona kun pääsee tekemään jotain ihan erilaista taas toviin. Tulossa on jotain simppeliä, mutta toivottavasti kaunista, jotain.. no, haluan liittää siihen jotain sellaista, että mekosta tulee uniikki ja josta sen tunnistaa suvun kastepuvuksi. Saas nähdä.
swatching

Finnish tv-serie "Puhtaat valkeat lakanat" from 1990's, my teenage-faves. My best friend had fallen love one "bad boy" of the serie, me not, I rather liked more the good one, until he became so lame. Rainy days may come...

Christenin gown swatching. Deadline for the gown is 28th this month. Hopefully ready then. Yarn will come from Italy and we have designed it together with the mother of the user and I have free hands after that. Something simple, but beautiful. And I want to add there something unique. Something which makes it our family gown. We'll see.

6 kommenttia:

torirot kirjoitti...

What a wonderful project - to make a family gown!! Good luck :)

Hanna kirjoitti...

Meidän suvussa on mummon neuloma kastemekko, villainen sellainen. Minä olin ensimmäinen siinä kastettu, nyt se on ollut kauan kaapissa.

Puhtaat valkeat lakanat oli ihan hyvä sarja, Raikkaan perheen keltainen talo on kävelymatkan päässä meiltä, en tiedä vieläkö siinä on kaikille avoin ravintola vai onko se auki vain tilauksesta.

me kirjoitti...

your knitting is so beautiful! I've just downloaded your scarf pattern from Ravelry and hope to begin such a lovely project! Thanks for the inspiration and your creativity!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä suvussa kiertää virkkaamani kastemekko 34 vuoden takaa. Kannattaa varata mahdollisimman ohut lanka, koska muuten vauvalle tulee kuuma kummin sylissä eikä kummallakaan ole mukavaa. Eija

Annina kirjoitti...

Puhtaat valkeat lakanat oli ihan pakko kattoo joka kerta. Olin jo ala-asteella kiinnostunut Suomen historiasta ja sitähän tuossa sarjassa oli. Eero oli mun suosikki. Veijosta en tykänny yhtään ku se oli niin inhottava Irenelle. Irene oli mun tyttö-suosikki.

satumh kirjoitti...

Heikki tais olla munkin suossari. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...