tiistaina, kesäkuuta 09, 2009

Uusi vimpain - New gadget

Testi

Vanha hyvin palvellut puhelimeni alkoi osoittaa hiipumisen merkkejä, joten hinku uutta vimpainta kohti on ollut jo jonkin aikaa kamala. Tänään rantautui vääntelyjen ja kääntelyjen jälkeen Punainen Nokialainen E75. Kuva(aito kuva linkin päässä) on otettu juuri äsken puhelimen paremmalla kameralla ja omalla salamalla puhelimen esitteestä ja lykättyä suoraan puhelimen kautta flickr-tilille.

Aikaa tän kanssa säätöön menee, jotta oppii ottamaan ilon ja hyödyn irti, mutta jo nyt tykkään monipuolisuudesta ja eri palveluiden yhdisteltävyydestä sekä tietty siitä, että se on Punainen. Myöskin liukunäppäimistö ja puhelimen metallimaisuus saa multa pisteitä. Saas nähdä kuin tuo kestää oikeassa käytössä ja kuinka paljon tulee hutilyöntejä harjoitellessa..sori kaverit jo etukäteen.

My good old phone is old and looks like give up anytime. So I have had itchy to get new and shiny one... and now I got it. Red devil, Nokia E75, I took this photo (the real) using camera and flash of the phone and sent it straight throug to my flickr-account.

I think I have some learning to do and this gadget will be time taking until I can use it and it's features proper and good way. But I already enjoy the connectivity of the utilities and diverse of the aplications. Of course the Red color, querty and metallic surface are big positive sign for me. We'll see how it will stay with me and sorry fellows, there might be many typos etc before I can use the keybod and navi nice way :)

9 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Mä olen vähän kade. Mä ostin viime syksynä uuden puhelimen, mutta menin ostamaan Samsungin, ja olen kironnut ostostani siitä asti. Noh, ehkäpä mä sitten syksyllä saan ostettua uuden, kun pitää sinne töihin palata..

Susanna kirjoitti...

ihqu!

Quickstep kirjoitti...

Onnittelut hyvästä valinnasta. Monipuolinen, kaikki nokiamaisessa loogisessa järjestyksessä.
Punainen väri on kyllä huippu :)

Samma kirjoitti...

Mulla ei ole kyseistä luuria, mutta olen työpaikalla päässyt sitä vilkaisemaan ja vaikuttaa ihan pätevältä härveliltä. Pisteet väristä :)

Anonyymi kirjoitti...

Puhelimen pitää olla punainen!

tkongas kirjoitti...

Sitten kun olet "leikkinyt" sillä jonkin aikaa, niin olisi kiva kuulla puhelimen hyvät ja huonot puolet.

Itse melkein jo hankin samaisen puhelimen, mutta kun olisin halunnut sen kuparisen ja se tulee myyntiin vasta syksyllä.

makepeace75 kirjoitti...

Tuota himoan minäkin ja mieluusti kuulen myös niitä käyttökokemuksia. Itselläni on ollut se edellinen avattava näppispuhelin, jossa näyttö jää kahden näppisosan väliin, ja tykkäsin siitä kuin hullu puurosta. :o)

tikru kirjoitti...

Kiitti kommenteista. Yritin kommentoida tuon puhelimen kautta, mutta jostain syystä kirjainhyväksyntä ei laskenu läpi..joten se pitää ainakin säätää jotenkin.

Laittelen kommentteja käytöstä ja flickrin tililtä voi arvailla kuvista, et mitkä on sit kännyllä otettuja.

Villasukka kirjoitti...

Neon vihreä kateudesta!!! Hetin kun nykyinen hajoaa lopullisesti... Pääsin toukokuun puolessa välissä yhdessä koulutuksessa näpelöimään N90. Kivoja. Olikin sitten ainoa juttu mikä koko koulutuksessa on ollut mulle uutta ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...