maanantaina, kesäkuuta 15, 2009

Yks väärinpäin - One wrong twist

Christening gown
Testailin useampaa eri lankaa. Vasemmalla reumalankaa, eli ihan ohutta villaa, keskellä alpakkaa ja oikealla puuvilla. Alpakka veti pisimmän korren. Puuvilla oli ensin suunnitelmissa, mutta se on sittenkin jotenkin liian painavaa. Sukkalanka taas liian ohutta, joten alpakkaa.
Tein jo "vyön", just meinasin päätellä kun tajusin et alkupuolella on yks kaapelikääntö nurin. Argh. Mietin kaks sekkaa et puranko vai en. No puran. Tietty.
Tää pitää tehdä oikein.

I tested many yarns. On the left very thin sock yarn, middle alpaca and on the right cotton. I choose alpaca. I thought the cotton at first, but it would be too heavy for the baby at least it felt like it. And wool yarn was too thin, so alpaca it would be.

I make a "belt" and just found a one mistake almost begin of it. Damn. Two seconds I think leave it or not.. well, not. so frog and again. Want to do this right way.

Christening gown

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Noissa kuvissa puuvilla häviää mielestäni myös ulkonäkönsä puolesta; on jotenkin paksumman, jäykemmän näköistä (?). Odotan mielenkiinnolla, mitä saat aikaiseksi. Tähän astinen lupaa hyvää. Tsemppiä tädille!

Piiku kirjoitti...

Hienoa tulee, ja totta: puuvilla ei ole niin hentoisen näköistä kuin tuo alpakka. Kaunis tästä tulee - odotan mielenkiinnolla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...