keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2009

You got mail!

Kastemekon yläosa istui. Nyt sit voi hengittää helpotuksesta ja antaa mennä :)
Sovittaja tosin ei ollut järin innoissaan, mutta valitettavasti ei voinut asialle juuri mitään. Isosisko oli huolissaan puikoista kauluksen ympärillä ja päätti avittaa kiskomalla ne irti... onneksi ennätin pyörön toiseen päähän.

We tested Christenin gown upper part today. It fits great, so now I can breath and just knit. No worries of sizes anymore. The baby wasn't very happy about fitting but she could only grimace. The big sister was worried about the needles around the neck and desiced to help... pulling the needle of. Luckily I was faster than her and hanged on the other end of the circular.

kirjat

Mua alkaa nolottaa jo mennä postiin, alvariinsa hyppään siellä. Mutta siis, Hobbooksin kirjat tuli suorastaan salamana ja näissä riittääkin taas hetkeksi selailtavaa. Pikakelauksen jälkeen varsin tyytyväinen.

Got some books from the Hobbooks. I feel a little embarassed in the post office now-a-days, I almost live there, at least visit every day. About the books.. after fast scan happy and pleased...maybe more later.

I got the soft packet also. From the Italy and italian market place. My faves, sun dried tomatos. Sooooo good.

tomatoes

Postissa tuli myös pehmeä paketti, ei lankaa tällä kertaa vaan aurinkokuivattuja tomaatteja suoraan italialaiselta torilta. Kuola valuu jo.

P6178410

4 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Mustaki tuntu yhessä vaiheessa, että postin tädit naureskelee mulle ku vähän väliä ramppaan siellä. Sitte en nyt kolmeen viikkoon tilannukaan mitään =).

Outi kirjoitti...

Olen antanut itseni ymmärtää, että teille on tulossa perheenlisäystä. Onnea jo etukäteen! Rupesi vaan naurattamaan, kun muistin Vuoren Vilman koiruuskuvat syötyjen lankakasojen keskeltä.. Että kohta vissiin teiltäkin sellaisia. Jänskättää, mihin rotuun olet meneväisenä naisena päätynyt.

Meflen kirjoitti...

Heh, tuttu tunne tuo postissa ravaaminen. Nyt odottelen parhaillani pakettia Tapion kaupalta. Mutta ei pitäisi kyllä nolostella tätä, mehän vain pidetään postia ja kansantaloutta yllä. Tehokkaasti vieläpä. Nolompaa on, kun jossain lähiöbaarissa alkaa olla kaikkien vanha tuttu. Ainakin minusta.

Romy kirjoitti...

Hahahahah, I love the image of you both hanging onto the circular needles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...