maanantaina, heinäkuuta 13, 2009

Voihan pienen koiran musta pylly.

Tai no, sillä koiralla ei oo tekemistä sen asian kanssa, että Hampun etuosa meni purkuun. Se ei vaan toimi niinkuin ajattelin ja halusin. Ei toimi. Sortsit.. menee siis tovi. Ja nyt alkaa taas deadlinet painaa päälle. Murh.

Eilen pistin lankaa kerälle. Sallia kiinnosti moinen kovasti ja roikkui matkassa kunnes nenään napsahti kerinpuiden puu. Into osallistua hieman laantui, onneksi. Olin nimittäin jo yhden vyyhdin kiskonu neidin suusta. Onneks se oli hamppua.

Damn. The Hamppu, hempp-project doesn't work. Damn. Damn. I rip the front already and should do it again. I'm disappointed. I have DLs already behind the corner and I really wanted to get this one ready. But no. Grh.

I winded the yarn yesterday and puppy, Salli make her moves with the winder and umbrella.. and the yarn. I got one skein out of her mouth until the umbrella snapped her nose and she realized that this is not good game to play. Me happy. She not.

2 kommenttia:

tea kirjoitti...

=(... pieni koira haluaa auttaa..=)

Nunt kirjoitti...

Voihan pienen valkoisen koiran pylly... (meillä ollaan ihan super-eroahdistuneita, on aivan kamalaa olla yksin alakerrassa kun isi ja äiti on yläkerrassa *vinkuvinkuvinkuvinku-ulinaa*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...