keskiviikkona, elokuuta 05, 2009

Yritystä - I'll try

jtn

Ainakaan roinamäärästä ei ole puutetta. Pöytä piti tosin ensin tyhjentää ja nyt se on taas täynnä. Ennen tämä roinamäärä pyöri olkkarin matolla, mutta nyt, sattuneista syistä, mä joudun käyttää pöytää.

Ongelma on kaksijakoisuus; on idea, josta pidän hulluna, mutta en tiedä onko se sitä mitä haetaan. Ja on taas idea, joka olisi ehkä se mitä haetaan, mutta en itse ole vielä rakastunut, eli vaatii älyttömästi työstämistä ennen kuin olisin tyytyväinen.

I cannot put the blame of the missing ideas to lack of stuff. Should clear the table at first and now it is full of everything again. Normally this stuff would be on the livingroom carpet, but some furry reason I have to use table.

I have a problem; I have 2 ideas, first one is idea which I love like a crazy, but I'm not sure is it what they want. And I have other idea which is maybe more what they want, but I'm not sure do I like it..yet, so I should work it again and again and.. until it please me.

9 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Tyhjä viinilasi?? Täytä äkkiä niin kyllä se siitä...

Nina kirjoitti...

tyhjä viinilasi osui munkin silmään. ;) Muutenhan tuossa on ihan iloinen sekamelska. :)

Anni kirjoitti...

Huh, tuohan on siivo verrattuna omaan työpöytääni... ja koko asuntoon. Mutta tee ensin se josta tykkäät hulluna, niin pysyy inspis kasassa. Kyllä se varmasti joskus on jotain mitä joku hakee. :)

Sampra kirjoitti...

Varsin on siistiä omaan pöytään verrattuna :) Huh, kukahan minun pöytäni siivoaisi..

Ja kuten Nina ja Tiina, minäkin huomasin tyhjän viinilasin :) Hmm, kotona odottelisi luomu valkkaria..niin tekisi mieli maistaa.

Lankastia kirjoitti...

Kun kerran usutetaan, jätän minäkin merkinnän. Ja oisin sitä mieltä, että tekisin ensinnä sen, mistä tykkäisin kovasti. Jos joutuu tekemään kompromisseja tai puurtamaan väkisin, työstä katoaa usein raikkaus.

Quickstep kirjoitti...

Toi on just sen näköinen paikka, että sieltä syntyy jotain uutta ja hienoa. Kunhan ajatus muhii ja viinilasin on tyhjentänyt muutaman kerran ;)

Dolores kirjoitti...

I love your artistic expression, with all of your great ideas and designs!!!
And your dog is the cutest ever!!!

Piiku kirjoitti...

Kaikelle on aikansa ja paikkansa, ideakin työstyy pikkuhiljaa. Olen itse niin kärsimätön suunnittelija että tuskastun tuossa vaiheessa tosissaan. Mutta se kuuluu asiaan.

Tervetuloa taas työelämään, sekin alkaa näemmä jo kolkutella ovella.

Nautin, kun luen tekstejäsi - oletko koskaan ajatellut alkaa kirjoittamaan enemmänkin? Sallin konstailuja on hauska seurata - varsinkin kun oma samanikäinen täällä kans tolloilee.

Artesanity kirjoitti...

Anni vei sanat suustani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...