sunnuntaina, syyskuuta 27, 2009

Sunnuntain ratoksi

pink roo

Tea arvasi oikein, että alkaa pinkkiä tulla korvistaki ulos kohta. Onneks takki on lasten kokoa, ja malli on kiva, joten tekee mieli tehdä loppuun vaikka ylimakeaa väriä on tarjolla yli.

Tiheys ei ihan täsmää ohjeeseen, joten sovellan, mutta kiltisti teen etu- ja takakappaleet erikseen, hihat kuitenkin väänsin pyörönä.

Tea guessed right; the pink will come out from my ears after this project. Luckily the Roo is children size and pattern is cool, I really want to finish this soon even it is overdose pink.

My gauge isn't quite right, so I little modify the pattern. But I'm following the pattern making the back and front different pieces, sleeves I made circular.


Joku kysyi joskus, että mitä neuleitani käytän eniten. Vaikea sanoa, mutta veikkaisin, että Kaura-setin pipo ja hanskat on ollu aktiivikäytössä jatkuvasti. Perjantainakin suunnistettaessa hanskat oli tosi hyvät ja ne voi kiskaista mukavasti ranteelle, jos tarviaa koko kättä.

P9259738

Someone asked someday what is my the most used knitted piece. Hard to say, but I think that Kaura-set's hat and fingerless are one of them. I use hats all the time and fingerless are soo good. On Friday we had orienteering and the fingerless were warm, but easy to slip on the wrist when whole hand needed.

26092009117

"Hä, mitämämukataastein?"

" Ha, whatIhavedonenow?"

5 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Milloinkohan oon ite viimeksi neulonut pinkkiä, hmm, miltäköhän se tuntuisi pitkän tauon jälkeen :)) saattais piristääkin.
Mustasta koirasta puhutaan täällä päivittäin, A tais vähän ihastua siihen :)

ElioS kirjoitti...

Oikein kivan näköinen takki. :) Tuollainen makea vaaleanpunaisen sävy sopii joillekin ihmisille todella hyvin (ja etenkin tietysti lapsille). Itsekään henkilökohtaisesti en ole kovin imelistä pastelliväreistä yleensä hirveän innostunut. :)

S kirjoitti...

Täälläkin käytetyin on ehdottomasti Kaura-setin kädenlämmittimet. Ne oli mulla koko viime syksyn, talven ja kevään joka päivä ulos mennessä ja sama tuntuu jatkuvan tänä syksynäkin. Pipo valmistu justiinsa.

Nunt kirjoitti...

Kauhee kun Salli on kasvanut 0_o

Nina kirjoitti...

Hmm, tuo Roo on niin söpö että melkein tekis mieli tehdä jotain vaaleanpunaista omillekin tytärlapsille. Mutku me ei oikein faniteta pinkkiä täälläpäin. Ihanan näköinen tuo kuitenkin on! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...