perjantaina, lokakuuta 02, 2009

Kuulumisia - I'm alive

Viikko on hävinnyt käsistä ja lokakuukin on tullut. Sen kunniaksi ostin ehtaa nokialaista ja punaisena tietty. Tosin panostin talviversioihin, paleleminen on niin out. Kyseiset jalkumet kiinnostavat suunnattomasti karvakorvaa.. prhn. Samainen otus juoksi tiistaina takiaispuskan kautta jätevesiojaan ja sen taistelun jälkien siivoaminen veikin pari iltapuhdetta. Nyt neiti on hieman kynityn oloinen.

Kävin oman karvarin ja kumpparikaupan lisäksi vakkarilankakaupassani ja läähpuuh.. tarjouskorin ohi jäi menemättä..tai siis.. menin ohi, mutta mukaan tarttui lankasia, Regiaa useampi kerä. Parempaa kuvaa näistä heti kun Jemmassa oleva kamera päättää ilmiintyä. Itseasiassa sen katoaminen on jo hieman huolestuttavaa sillä kaverina sillä on videokamera...minikameroita tiedossa?

Roon takakappale on valmis ja vasenta etukappaletta tehdään..jos ennätetään. Kaikenlaisia juttusia on tullut eteen..Löysin itseni eilen kuuden vuoden tauon jälkeen kamat päällä salibandymaalilta ja 12 minuutin treenien jälkeen huohotin ja mietin et helvetti, tällastako se olikin, sykkeet veteli 170 ja löysin uusia lihaksia kropasta. Tänään kävely on muistuttanu lähinnä vanhaa, elämäänähnyttä karjapaimenta risteytettenynä ankalla.

Shortly in English. I'm alive. I have done some shopping and new-old-new things. I bought yarn today from LYS, Regia, but cannot find the real camera, it is some Safety place..yeah. So no better photos. I bought new rubber boots, red and warm. Love. Also Salli loves them. Grh. She ran through the thistle bushes in the waste water ditch on Tuesday, that cleaning took a few evenings and she looks now like visited baaaad hairdresser. I visited my hair dresser, got new hair, good one.

I have knitted, a little. Roo got it's back piece, now left front on the needles. The Pattern is great. But I have use my time very suprisingly way. I had played floorball many yrs before. Then ended my "player-career" over 6 yrs ago. Yesterday I found myself in front of the floorball goal (yep, as a goal keeper) and after 12 min training thought to die, pulse over 170 and founded new muscles all over my body. But it was so fun again. Have missed playing. Today I have walked like cowboy mixed with duck.

2 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Meillä koira nukkuu makkarissa. Ei sen pitänyt niin mennä, mutta ensimmäisenä iltana isäntä makasi ensimmäiset puolituntia sängyssä, seuraavat 2 tuntia sohvalla koiran seurana olkkarissa, ja sen jälkeen koira onkin sitten nukkunut omassa kuljetuskopissaan meidän sängyn vieressä.

Kyseinen isäntä nauroi päin naamaa, kun mietin ääneen, nukkuisinko kissan kanssa ensimmäisen yön sohvalla, jos se olisi stressaantunut. En ihan pystynyt olemaan sanomatta "I told you so" ensimmäisen koirayön jälkeen.

Tuossa makkarissa nukkumisessa on sekin hyvä puoli, että pissit sisällä ovat jääneet minimiin, kun hätä tulee ilmi mahdollisimman aikaisin. Missä koirassa olisi se torkkunappi, sitä en tosin ole vielä saanut selville.

tikru kirjoitti...

:))
Meillä ei oo enää pissitty sisälle toviin jos toiseen. Itsas elokuun puolivälin jälkeen vaan pari kertaa ja neki illalla. Neiti haukahtaa jos yöllä on Pakko mennä ja sitä onki tapahtunu kaks kertaa ku vatta oli löysällä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...