lauantaina, lokakuuta 24, 2009

Uusi Alku

Nythän on niin, että olen törmännyt ihanaiseen hamppulankaan, ideoinut, pyöritellyt, neulonut ja todennut mallin toimimattomaksi. Hyljännyt hautumaan, pyöritellyt ja siirrellyt, tuntenut huonoa omaatuntoa ja pohtinut. Ja myös pyyhkinyt toviksi aivoista pois kokonaan..

PA239996Puhun siis Hamppu-hetaleesta, jota teen Titityyn Tiinan kanssa kimpassa. Malli on tulossa (elämmä toivossa) Titityylle myyntiin, kunhan saan tehtyä mallikappaleen ja ohjeen.

Viimeisen viikon ajan oon pyöritelly Ideaa. Ja tänä aamuna vääntelin sitten mallitilkkua...


I have had one project on the table and under the table for a long time. We have done some co-operation with Titityy's Tiina. I have got hempp yarn for the design from her. I knitted it on the summer, but the design didn't work, so I let it. After that I have removed it to the place from the other and tried to forget and not forget.. 


And suddenly this week, I got an Idea. And I hope it will work. No I have a watch done. Gauge measures soon etc. I'm exciting with this now..

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hiljaa hyvää tulee, kunnon marinaadi on aina paras...

Mao Mao kirjoitti...

Hei, uutena lukijana kommentoin ensimmäistä kertaa. Asiaa olisi noista taannoisista VK Holidayn irtohihakkeista. Tavattoman kauniit :) Saako sen ohjeen lehden nettisivujen kautta? Olisin valmis siitä maksamaankin. Kommenteista päättelin, että itse lehden hankkiminen ei taida enää onnistua.

Kaikkea muutakin ihanaa täältä löytyy. Tulen varmasti uudelleenkin kurkkaamaan.

tikru kirjoitti...

maomao, pitsihansikkaat tai kynsikkäät tai jotain sinnepäin on vain holidayssa tai ehkä vk:n nettisivuilla ohjemyynnissä. Kannattaa kurkkia sieltä.
Lehteä löytyy varmaan mm. nettikaupoista, kannattaa googlettaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...