perjantaina, marraskuuta 20, 2009

Sellainen paikka - The place

pajalla

Tänään palasin hyvään paikkaan, hyvänmielen paikkaan, minulle. On niitä useita, monia, siellä ja täällä. Pääasiassa ne liittyy rakkaisiin ihmisiin, mutta joskus johonkin muuhunkin. tämä paikka liittyy tekemiseen ja ihmisiin. Loistavaan ympäristöön oppia, kokeilla, tehdä ja säätää, keskittyä, saada ohjausta ja kokemusta. Se liittyy myös opiskeluaikoihin, huippuporukkaan, hyvään huumoriin ja ja.. noh, ehkä aika kultaa muistot, mutta Se tunne valtasi totaalisesti, kun kävelin ovesta sisään. Kävin moikkaamassa opiskelukaveria, joka nyt oli opena. Kiemurtelin kateudesta, ja silti hyvillä mielin.

pajalla


I visited the place, one happy place of mine. There is lot of places where I feel happiness, mostly there is love ones or something else depending on them.But this place is related doing by hands. And the people around that time. It was and still is, I think, the great environment to learn by doing, try, test, concentrate, get information and guidance and some experience also. It is very related my time as a student and good humor people around me. 

Maybe time makes everything better, but still the Feeling of happiness, my place gone through me just the same time when I walked in the door. 
I met the old student friend, who is the teacher there now. I felt a little envy, but happiness around it.

pajalla

2 kommenttia:

marianne kirjoitti...

Hyvä, että fiilikset on noin päin. Itse sain kerran yhdestä naisesta kylmät väreet, ja mietin että pitäiskö mun tuntea se. Myöhemmin muistin että se oli toisen harkkarikoulun ope, ja ne kommentit olivat olleet jäätävät. Olen tänä vuonna opiskellut lisäpätevyyttä, ja tiedän, että näistä tuoreista kokemuksista jäi juuri tällainen kuvailemasi olo. Jatkossa kun matkaan sinne, on varmasti hymy huulilla. Parempi myöhään kun ei ollenkaan....

puikkomaisteri kirjoitti...

oooh, mikä puutyösali, ihana!!! Jokaisen puuveneen omistajan märkä uni ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...