torstaina, helmikuuta 25, 2010

Naminami - yammyyam

noro candy

Ihan karrrrrkkia. Noro tunki puikoille, tunkua on ollut enemmänkin, äkkiseltään yhden-kahden projektin ihmisellä on 5-6 aloitusta vaan ei lopetusta, mutta hätäkös tässä... jellonat pelaa monta tuntia, hiihtoa ja muita lajeja on tarjolla vielä pari päivää. Väliäkös sillä, jos monot jää kotio.

So yammy noro candy. It jumped on the needles last night and it is not the only knitting started in a few days. I normally work 1-2 knitting, but now I have 5-6 in the middle of the cast on and off.
Happily still days left of Vancouver games and both Finnish Ice-hockey teams are playing medals.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa karkkia! Olympialaiset olisi hyvä syy istua vaan sohvalla ja neuloa, ihan harmittaa ettei itseä kiinnosta urheilu pätkääkään :D Mutta onneksi on leffat :)

Jonna kirjoitti...

Oi mitkä värit! Minä olen pakottanut neulomaan itseni yhden työn valmiiksi ennen uuden aloittamista. Muuten saattaisi loppua mökistä puikot kesken, vaikka niitäkin on kertynyt.

Tuijottele urheiluja minunkin puolesta, minä en osaa niistä kiinnostua. Tuijottelen siis lasten touhuja ja kuuntelen heidän kaverina, kun Röli miettii syntyjä syviä. Ja neulon.

Sara kirjoitti...

Ihanan karkkisia värejä, nammm! Olympialaisia katsellessa puikot tuntuvat viuhuvan kuin itsestään :)

Neili kirjoitti...

Minulla on viisi neulekoria - ja jossain useampi aloitettu tai keskeneräinen neule.

Hanna kirjoitti...

Vaude, ihanat värit. Kävis mullekin. Noroa en ole vielä koskaan neulonut, mutta tuota sävyä voisi kokeillakin. t:Hanna

annnn kirjoitti...

Nyt on ilmeisesti pahanlaatuista aloitus -vaan ei lopetus- mielialaa liikkeellä. Täälläkin. En edes muista milloin viimeksi sain oikeasti jotain valmiiksi. Paitsi lankakaupassa ostokseni jotka nekin päättyivät laskuun, joka sisälsi "tästä minä aloitan..."-asioita. Ehkä se on tämä kevät! :)

Anonyymi kirjoitti...

Yum! Love the colors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...