sunnuntaina, kesäkuuta 20, 2010

Helmeä

Helmi on helmenharmaa, pulukin saattaa tulla mieleen. Ja se on synnytetty lähes yhtä suurella hartaudella ja tuskalla kuin simpukat helmensä työstävät.

Lanka (allhemp6) oli niin erilaista kuin aiemmat tuttavuudet, että vasta kolmas, selkeästi erilainen malli onnistui ja toimi.

Tästä on ohje tulossa piakkoin ja takki itsessään menee Titityylle, jossa sitä voi tutkailla tarkemmin. Mielenkiintoisen mallista tekee myös koko. Kuvissa se on s-kokoisen naisihmisen päällä ja istuu hyvin, mutta se on ollut myös l-kokoisen ihmisen päällä ja istui hyvin. Kaarrokkeen malli ja syvyys antavat tilaa ja silti istuvuutta. Takki on tehty saumattomana ylhäältä alas.

Something more about Helmi-cardigan

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harvoin pidän jostakin salamannopeasti, mutta tämä on poikkeus. Jotain niin ihanaa! Todella, todella, todella onnistunut luomus!

Henna.J. (rav.Auvomieli)

Raglana kirjoitti...

Onneksi olkoon! Luomisen tuskaa oli aistittavissa alusta asti. Ravelry:stä vaklattua: hauska se helman kuvio. (Hiukan veikkailin, tuleeko palmikoita tjsp, kierrettyinä silmukoina nousisi esiin pinnasta, ei kumminkaan.) Poisjättämisen taito on vaikeaa.

Olen pessyt Allhemp6-neulettani pari kertaa pesukoneessa, viimeksi 60-asteessa. Ihana lanka, väri eikun paranee, vaikka "haalistuu" ja "kuluu", vähän kuin farkku. Vinkiksi siis putiikille, kannattaa laittaa myös (väri)kuvia pestystä neulepinnasta, jos mahdollista viereen verrokiksi toinen ennen pesua. Hamppukuume!

Katju kirjoitti...

Jo tuosta sun pikkukuvasta voin sanoa, että just mun tyylinen neule. Jahka ohje ilmestyy, niin meikä sen hankkii ja pistää puikoille.

Pote kirjoitti...

Tosi kauniin näköinen. Odotan ohjetta innolla!

Tiina kirjoitti...

Kivalta näyttää! Ohjetta odotellaan!

Minna kirjoitti...

Taidanpa odotella ohjetta minäkin. Todella kaunis neule.

ArualMaria kirjoitti...

Oi joi, hyvältä näyttää!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...