perjantaina, heinäkuuta 30, 2010

IK+VK/DK+Japanese inspired knits +... WOLLMEISE!

Some of my faves in IK, VK/DK and Japanese inspired knits, and my new wollmeise Feldmaus. :)

books and magazines

IK napsahti eilen postilaatikkoon ja selailin sen pikaisesti läpi.. ja aloin ettiä lankoja tähän neuleeseen... kunnes tajusin ajan rajallisuuden.  mutta siis tahdon tehdä tämän. Ehdottomasti. Itselleni :) Rosemary Hill - Leyfi Pullover


books and magazines

Toinen selkeä suosikki on Carol Fellerin Leitmotif Gardigan, pidän etenkin sen reunoista

Ja ilmeisesti vihreä on tämän hetken väri, koska Vogue Knittingistä, eli Designer Knittingistä hyppäsi silmille etenkin tämä vihreä Kate Gagnon Osbornin takki. Ihana.

books and magazines

Japanese inspired knits on Marianne Isagerin käsialaa ja sisältää 12 mallia kuukaisille jaettuna. Erikoistekniikat on kuvattu hyvin havainnollisesti ja mukana on myös pieniä juttuja japanilaisesta kulttuurista. Mielenkiintoisia malleja on useita, mutta tätä kattelin ensin et "kamalaa kasaria" mut mitä pitempään oon tuijotellu, sen enemmän haluan The Sun'in ittelleni.
books and magazines

SAttuneista syistä en oo stalkannu Wollmeisea, duuniaikoina se ei todella onnistunu ja lomalla unohdin autuaasti, kunnes stalkkaava neuleystävä viekoitteli viime perjantaina tietokoneen ääreen. Siinä me sit istuttiin, painettiin reloadia ja juotiin aamukahvia. Adrenaliinihyöky oli hurja kun taisteltiin muutamasta vyyhdestä, korissa kävi jo sitruunankeltaista, jotain ihanaa sinistä ja lopulta sinne jäi kassalle asti Feldmaus, jonka väristä ei ollut tietoakaan. No tänään se selvisi. Ihana ruskea. Sain tosin myös lace-paksuutta Rosenrothin samaiselta ystävältä ja se on jo keritty.. ihan kiva, melkein 2000m.

Wollmeise

3 kommenttia:

Ivana kirjoitti...

I love that sweater with circles from Japanese inspired knits! And your new yarn is gorgeous, a real treat. : )

villapeikko kirjoitti...

Feldmaus on ihana! Luulin nimen perusteella harmaaksi muttei ollutkaan :)
Mä haluan ton Leyfi pulloverin. Ehkä seuraavaksi talveksi sitten :) täytyykin hankkia lehti.

tikru kirjoitti...

Ivana, at the first I didn't like it at all, but more i look it, more i like it.

Villapeikko, juu niin meki luultiin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...