torstaina, elokuuta 12, 2010

Brave New Knits

Brave New knitsSain postia tänään. Ja se on huippu. Jaredin kuvat, Julien teksti ja suunnittelijoita blogimaailmasta tuttuina. Jotenkin hilpeästi tää osuu nyt tähän uuden duunin alkuunkin.. sosiaalista mediaa neulomalla. Vaikka eihän se meille oo mtn uutta :) Kerrankin haluan Lukea koko kirjan, en pelkästään neuloa. Ja siellon jotain...

I got it by mail today. And it is great! Love the photos and just want to take time to Read the  whole book.. yep read, not only knit. It is funny, how this came out now, with my new daily job, social media and knitters... nothing new here, in blogosphere, but in the book :) Love the idea.
Aaaand there is something..

Brave New knits

Puikkopäiväpostauksesta jäi pois jotain olennaista..köh. Tuhlasin mä Peikonpojankin pussukkaan ja pinssiin, mut ne on tuolla jo käytössä. Titityyhän se, vaikka yritin kovasti väistellä, mutku se oli niin lähellä..

I bought some yarn from Titityy during Puikkopäivät in Pukkila. I really tried not to, but these 3 just jumped with.
more yarn...more yarn...more yarn...

Oltiin me mettässäki tänää. Jos siinä ois jotain uutta, niin vois kirjuutella enemmänkin, mutta kun ollaan joka päivä, useasti :). Mut tällä kertaa oli kamera mukana ja kyllä, kyllä siellä alkaa olla syksyä, ihan vähän, valossa, varjoissa, kasveissa.. sitä odotelessa. 

We were in the forest (something new??) and I have camera with. I think I'll taste the autumn, somewhere there.

Shots of the day

Shots of the day

EDIT:
Jehna.. Jotain tuttua tuossakin.. KANNESSA
! :)

7 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

No jehnapa hyvinkin, onnea! :) Krookus jäi kovasti kiinnostamaan, toivottavasti pian on kuviakin saatavilla.

Ingrids strik og patchwork kirjoitti...

Hi
Do you know where to buy yarn for your fantanstic model Sylvi in Scandinavia or an on line shop which want to mail the yarn for Denmark ? I have searched and searched and can`t find it anywhere. Please can you help ?
Best wishes
Ingrid
Denmark
faceling@mail.dk

Outi kirjoitti...

Onnittelut täältäkin! Sitä vaan mietin, että vaikka olenkin lukenut blogiasi säännöllisesti iät ja ajat, mullon mennyt kyllä ihan sivu suun sun uusi duuni ja nämä kuviot. Muuton toki tajusin :D. Mitäpä se minulle kuuluu, mutta jotenkin tästä tuli olo, että se saattaisi jotenkin liittyä näihin "näitä" asioita sivuaviin juttuihin. Mutta joka tapauksessa onnittelut myös tästä(kin) uudesta elämässäsi!

tikru kirjoitti...

Outi, se uusi duuni sivuaa enemmän sitä sosiaalista mediaa jne. Ja se meinas mennä kyllä multakin ihan ohi, niin vauhdilla tapahtu ku alko tapahtua.

Christine kirjoitti...

Looks like a wonderful book. And gorgeous yarn too.
That forest image is amazing

Brenda kirjoitti...

I am just home from vacation and catching up on blog reading. I have your entire summer at my fingertips. The coat you knit is to die for. The recipient must have been over the moon with excitement. Your new home looks lovely - hope you are settled in now.

Neuletonttu kirjoitti...

Kirja vaikuttaa tosi ihanalta... Oijoi, onhan se varmaan ostettava. Onnittelut taas yhdestä hienosta mallista lisää :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...