torstaina, syyskuuta 16, 2010

Henkilökohtainen haastaminen -To challenge myself

White alpaca

Teen melkeinkälyn tulevalle kummilapselle kastemekkoa. Asioitahan voisi tehdä helposti tai vaikeasti. Näköjään myös haasteellisesti. Lankana on dropsin alpakka ja vähän jännittää, et mitä tästä tulee. Vähän vaan. Kuva on onneksi mielessä, mutta haasteellista tästä tekee se, ettei noista pintaneuleista oo hajuakaan. Etin hullun lailla sellaisia "osuvia" ja vielä ei iskuja satasella oo tullu. Mallitilkkuja siis vaan neuloskellaan.

White alpaca

I'm working with the christening gown to my almostSIL's god baby. I coud do it easy way,  something silmilar than before, or not.. I have an image in my mind and on the paper now, but.. no idea of the patterns to use. Grh. I have browsed tons of pattern and not yet The idea. So only swatches..

My stuffKäytän nykyään lähes ainoastaan Knit Picksin irtopääpyöröjä ja niiden säilyttäminen alkoi olla tuskaisaa, kaikkine härpäkkeineen. Onhan mulla boksi, mutta sitä ei oikein napata mukaan ja kun liikkuva elämä entisestään on lisääntynyt, niin kätevä matkaboksi on oltava. Tokmannilta 4,90 :) ja mahtuu läppärilaukkuun kera muiden tykötarpeiden. Nyt oiski mukavan kompakti kasa tavaraa taas matkaan otettavaksi.

My stuffNow a days I almost knit always using Knit Picks, but to hold them easily, usable way.. I have the box, but carry needles and stuff with me have been the problem. But now I have the mobile-box. It fits in my laptop bag and got all I need inside. I have now very compact pile of stuff to carry with me. 

Jei. Viikonloppu tulossa. Jei.
Weekend. Great. 
Wollmeise

Tulihan se Wollmeisen postikin. Namitusta.

Aaaand my Wollmeise.Yammy.

3 kommenttia:

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Talvivauvalle! Iso töinen hanke, mutta hyvältä näyttää alku. Toivottavasti sitä pitää vielä moni muukin pallero!

Kaisa kirjoitti...

Jahka vauhtiin pääset, saa tuo tuleva pieni hienon juhlapuvun!

Lohdullista, että muillakin on puikkojen ym säilytys- ja kuljetusongelmia. Mulla ei tunnu koskaan olevan oikeanlaista laukkua, johon mahtuis kaikki järkevästi ;) Kun kamerakin pitäisi sopia nitkutusten mukaan.

tikru kirjoitti...

Vauva on jo syntynyt, eli syysvauva. Ja juu, ongelmia on aina välillä kamamäärän kanssa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...