perjantaina, lokakuuta 22, 2010

Bloggaan - siis olen.

Thoughts about blogging, meaning of it etc. I'm not going to end to blog, oh no, this is one of the rooms of my mental-me.

Metapohdintoja.

Google ja Chrome.

Oon sellaillu ja surffaillu verkossa jo pitkään firefoxilla, mutta nyt se tökkii ja kaatuilee. Vaihdoin tänään sekä työkoneella, että privaatilla Chromeen. Helppo siirto, vaivaton ja tarvittavat kilkkeet siirtyivät tuliketkusta mukana pienellä säädöllä. Nyt sitten testataan kauan herkku kestää ja on hyvä. Nopea tämä ainakin on ja tykkään etsimisen ja osoitepalkin yhdistämisestä.

Miten tää liittyy bloggaamiseen.. no sillä tavalla, että sekin on nopeuslaji, aika on rahaa tai jotain muuta. Nyt tuntuu, että oman blogin pitäminen on jotekin taka-alautunut, ei se ole jäämässä pois, ei millään, sillä blogi on yksi henkisen minän huone, jossa voi käydä juttelemassa juttusia omasta näkökulmastaan. Tuntuu vaan, että se näkökulma on ollut jossain muualla. No, elämä on. Yksinkertaisesti työ on nykyään niin paljon läppäri käden ja aivojen jatkeena elämistä, että illalla automaattisesti etsiytyy jo muuta hommailemaan. No niistä hommailuistahan voisi kertoa blogissa, mutta kun ei voi. Argh. Ette usko, miten ahdistaa se, ettei voi jutella neulejuttuja. Ja se onkin hämmentävää. En olisi kuuna kullanvalkeana kuvitellut miten paljon merkitsee blogata neulomisesta.. Hah.. sehän on vaan se prosessin sivutuote, jälkien jättäminen virtuaalimaailmaan. Ja kakat.. se on suuri osa prosessia, itsepohdiskelua, ajatusten synnyttelyä, näyttämistä, vuorovaikutteista kehittämistä, palautteen saamista kesken prosessin, suunnan muuttamista joko omasta tai muiden vaikutuksesta.. ja perhana kun sitä ei voi tehdä, niin joutuu hoitamaan sen koko halvatun prosessin lähestulkoon itsenäisesti.

Koira meni sängyn alle. Viiraa silläkin päässä.

Yoono on muuten toinen kiva kikotin niille, jotka käyttävät mm facebookia, twitteriä ja muutamaa muuta sosiaalisen median palvelua, saapi kaiken seurantaan yhteen palstaan.

Jahas, koira jäi jumiin sängyn alle... pelastuspartio liikenteeseen.

Perjantai-iltaa kaikille!

4 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Meinasin just kysyä jäikö se hassu nyt jumiin sinne :)

Siru71 kirjoitti...

Google Chrome on hyvä! Mie olen käyttänyt sitä jo vaikka kuinka kauan. Joskus olen yrittänyt palata Firefoxiin, mutta sitten kuitenkin palannut takaisin Chromeen. Chrome on nopea ja aika harvoin jumittaa.

Liina kirjoitti...

Tottahan se on, että sosiaalinen media on tehnyt neulomisesta varsin "sosiaalista". Vielä kymmenen vuotta sitten tunsin olevani ainoa nuori ihminen koko maassa, joka neuloi, ja oli silti ihan tavallinen nuori, eikä mummoutunutnynnykkä :) On ollut ihanaa nähdä miten moni oikeasti neuloo :)

outi kirjoitti...

Mulle blogion antanut myös kaivattua potkua persuuksiin käsitöiden suhteen. Keskeneräiset ovat kummallisesti neuloutuneet loppuun saakka. En jotenkin ilkeä jättää niitä roikuskelemaan, kun on tullut postattua jo keskeneräisestäkin projektista. Metapohdintasi on lohduttavaa. Joskus sitä itse miettii, että koko blogin pito on yhtä valitusta projektin eri vaiheista. Miettii, että miksi hitossa edes neuloo, kun se tuntuu hetkittäin olevan pelkkää tuskaa. Nyt huomasin sun kirjoituksestasi, että sehän on osa prosessia. Mun tyylini on hoitaa homma kotiin messuamalla ja kaiken maailman kurnuttamisella. Näemmä!:D Tsemmpiä sinne. Ja koirallesi kanssa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...