perjantaina, lokakuuta 15, 2010

Pehmeitä pohdiskeluja

yarns
Käsissä on lankaa, paljon lankaa. Teen Zarasta Pikkukaverille takkia, tosin aikaa siihen ei olisi, ehkä, mutta tahdon silti takkisen vääntää, viikon päästä on kastajaiset ja pitäähän herrasmiehellä olla takki. Toisaalta postista tulla tupsahti viikolla kasa ihanaa Rowanin Felted Tweediä ja se alkoi heti huutamaan, pomppi puikoille... siitä tulee tavoiteneule, monella tavalla. Sitten olisi korkkaamattomina Dropsin Nepalia, idea ja malli on, enää tarvitsisi vaan toteuttaa. Kassillinen lankaa odottaa myös nojatuolissa, siellä on punaista ja mustaa ja sitä Zaraa.

Talvi tulee, kaipaan villasukkia, lapsi pyysi lapasia "sellaisia joita ei ole kellään muulla", hassu muksu, miehelle pipoa..
Iskeeköhän neulestressi... tai lähinnä oletan, että käy niin kuin aikoinaan kirjoituksiin prepatessa, kun puristus oli ohi, oli nautinto ottaa hömppäromaani esille. Sitä hetkeä odotellessa.. neulonnan hömppäromaania :).

Yarn thoughts. So many yarns to use and to knit. Too many :)

3 kommenttia:

Pote kirjoitti...

Ihana englanninnos... =)

Tiedän mistä puhut, ja tiedän tunteen.

villapeikko kirjoitti...

:) lankakasoissa on mukavan lämmintä viettää talvea

outi kirjoitti...

Jotenkin ihana tämä postaus. Tiedän, että et voi kertoa. Se lisää vain jännitystä. Sitä odottelee kiel pitkällä ja mukamas arvuuttelee, että mitähän se nyt siellä tekee. Niin paljon lankaa. Sulla on aika kivaa, eikö?:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...