lauantaina, marraskuuta 06, 2010

Sisäinen hurrikaani

IMG_6761
Tänään on täällä myrskynnyt, huonekalut siirtyneet, verhot ja matot lennelleet, koira ulkoistettu ja imuri ja rätti heiluneet.
Talvi saapi tulla. Kotikolo on valmis.
Ainakinmelkein, jos ei huomaa levällään olevaa eteistä ja tavaroita pursuilevaa keittönpöytää ja petaamatonta sänkyä ja..


We have spent some time today, some.. really, just moving furnitures, replacing them again and again, cleaning, dusting, taking off old curtains and hanging on new ones, leaving the dog outside.. All that stuff, how people make their home own and clean too :)
Winter may come, the nest is ready.
Almost, if you do not notice the mess in the hall, or stuff on the kitchen table or bed without sheets and...


IMG_6754


Sit ihan muita, ei toisiinsa liittyviä juttuja:
- Vilman Södera-Flirtyt ilmestyy Stitch 'n Bitchissa, hieno homma pitkälle (ajallisesti) tarinalle.
- Brave New Knits on nimetty Amazonin 2010 käsityökirjojen top 10. Aika hienoa olla osana tuota opusta.
- Mun Wollmeiset tuli, ne sopii yhteen kuin nakutettuna.. keräilen siis paitalankoja ja saalis vaan paranee. Kuveja kun maapallon tää puoli pyörähtää taas valoisalle puolelle.
- Havaitsin, että Vogue Knittingin Mittens and Gloves opuksessa on kannen keltaisten Yellow Harvest Mittensien lisäksi myös Tähti-turhakkeet, eli sormettomat pitsihetaleet.
- Tarvitsen s-kokoisen naiskropan samaan taloon tai ainakin hyvin lähelle. On nimittäin tuskallista neuloa ja arvuutella et osuuko malli vai ei, kun ei voi sovittaa. Vaikka mittojen mukaan olisi ok, niin silti joku kikkailu saattaa aiheuttaa mystisiä ilmiöitä päälle asteltuna.
- Siivoaminen taisi olla pakoilua ohjeentarkastuksesta, johon nyt pitää tarrata. Nih.

Then some other, random thoughts:
- Vilma's Södera-Flirtyt -socks has been published on Stitch'n Bitch. Great, the way was long, at least timeline was long.
- Brave New Knits made it into the Top Ten Craft books category in Amazon.com’s Best Books of 2010. It makes me proud to be part of that book. And so happy for Julia.
- Mine..mine.. my Wollmeises came. I'm trying to get yarns for the sweater.. not bad at all. Photos hopefully tomorrow, they are So marvelous.
- I found that I have to designs in the book Vogue Knitting Mittens and Gloves, Yellow Harvest mittens and blue lace, Fingerles gloves. Me proud again.
- I need a woman body size small here, thanks. It is so frustrating to work with some projects and only guess and hope they will fit. 
- Cleaning might be only the way to avoid pattern checking. Should start it now.

-

3 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Mä vasta suunnittelen tän mittakaavan siivousurakkaa :)
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? ha, tuskin.

Anonyymi kirjoitti...

Irrational tarkoittaa järjetöntä, mieletöntä, hullua.
Tuossa yhteydessä sanottaisiin esim.
"Then some random thoughts" joka siis kertoo englanninkieliselle lukijalle sen, että juttelet niitä näitä ja kirjoituksellasi ei ole yhtenäistä tarinaa (tätähän kuitenkin tarkoitit?).

Tuossa asiayhteydessä käytettynä "irrational" kuulostaa tosi oudolta....ihan kuin olisit sanomassa jotain tyyliin "vihreä lehmä villatakissa kävi ostamassa korvapuusteja puusta" :-D

tikru kirjoitti...

kiitos anonyymi oikaisusta, korjataan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...