tiistaina, helmikuuta 15, 2011

Aina hukassa langanpaksuuksien kanssa - Always lost with yarn weigths..


7 kommenttia:

Susannafin kirjoitti...

Aika kivasti tehty Prezi. Mä en ole vielä tajunnut miten siinä pitää asemoida että tulee hyvänkokoinen teksti/ruudut, mulla menee aina joku yli tai ali.... Pojan kanssa tehtiin yks esitelmä tolla, oli hauskaa :)

tikru kirjoitti...

Pointti onkin et komponentit vaan suhteutetaan toisiinsa, ihan sama minkä kokoisia ne muuten on. Tosin en tiedä oliko tää se ongelma :D

Susanna kirjoitti...

Ei kun mä en ole vielä hiffannut, miten saan tehtyä esim just tuon ruudun kokoisen kuvan. Tai jos teen hakasiin tekstin, minkä kokoista sen pitää olla että siitä tulee yhden sliden kokoinen. :S todennäköisesti hyvin helppoa mut en vaan tajuu :)) pitää perehtyä tarkemmin ko kerkiää :D

tikru kirjoitti...

öö.. miks sun pitää tehdä ruudun kokoinen tai sliden kokoinen kun se tsuumaa? Kehystät sellaseks ku haluat ni sillä pitäs ratketa?

Tokihan noita voi tulostaa, mut en nää pointtia enää omissa jutuissa siinäkään vaan jaan linkin esitykseen.

Anna kirjoitti...

Kiitos, se on kiva juttu!

Susannafin kirjoitti...

Mä en vaan osaa :))) Mulla on vaan käynyt niin, että kun olen prezin tehnyt, niin esityksessä joko tekstit näkyy tosi pienellä tai sitten ei mahdu ruudulle tms ongelmaa. Mut pitää yrittää perehtyä tarkemmin :)

tikru kirjoitti...

:) ok. se varmaan johtuu kohdennuksista..tai vois johtua, kun siis, jos on kehys ja sen sisällä jotain ja haluaa sen kehyksen näkyviin kokonaan näytölle, niin pitää linkata se polku siihen kehykseen, menee tosi helposti sisältöön jne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...