sunnuntaina, helmikuuta 27, 2011

Keppiä vai porkk..appelsiinia? - Thread or reward

Keppiä
- itselle hommissa ja aikatauluissa pysymiseen, mitä hankalampi homma, sen enemmän kierrän. Mulla on paljon opittavaa Villapeikolta.
- yhdelle isolle lankafirmalle kysymysten asettelusta "Omat suunnittelijat on jo täysin työllistettyjä, niin tekisitkö sinä.." Ah.. ykkösketju on varattu, joten otetaan kakkosketju kehiin.
- vapaille sieluille, joiden mielestä kaikki on kaikille. On hienoa, että omat mallit ovat Niin kiinnostavia, että niitä laittomasti jaetaan, mutta lakimieshän se joutui hommiin.

Thread to
- me. I have difficulties to begin hard and problematic works.. Like writing a pattern. I really love to knit, but the pattern.. gosh. I have a lot to learn from Villapeikko.
- one big yarn company, they might ask little nicer "Our own designers are overload, so we decided to ask you..." Well, the 1st choice not possible, take the second one. Ah.. And I always want to be "That where we had to settle".
- free spirits who thinks that everything belongs everyone. it's great that my patterns are So great that they had to share free, and violate copyrights etc, but the lawyer will contact.


Reward goes to Salli today. I think I have told you that she goes tail ahead to the tree if she gets sausage, but What she'll do with the orange?

Porkkana..Appelsiiniosasto menee tänään Sallille. Sanoinko joskus, että tuo otus menee häntä edellä vaikka puuhun nakilla. Noh, mitähän se tekis appelsiinilla?

3 kommenttia:

Raiku kirjoitti...

Keppiosasto kuulosti aika pöyristyttävältä. Tai ei siis kaikki, ensimmäisen ymmärrän hyvin ja pidän inhimillisenä, mutta kaksi seuraavaa kohtaa sai silmät ymmyrkäisiksi. Inhottavaa.

Mikäs mahtoi olla vastauksesi avunpyyntöön? Kiinnostaako auttaa, kun suunnittelutyösi kerran arvotetaan toissijaiseksi?

tikru kirjoitti...

Ei oo aikaa, niin ei tarvinnut sen kummemmin harkita, mutta mietin kyllä, että saattaisin muotoilla kysymyksen vähän toisin, jos oikeasti olisin työntekijän tarpeessa...
Vaikkapa ihan niinkin pelkistetysti kuin
"haluaisitko suunnitella meille mallin?"

Suvi kirjoitti...

Ihana Salli! Appelsiini saa kuolan valumaan :D Tää yks täällä pölli Brunolta porkkanan, maisteli sitä pää kallellaan ja päätti periaatteen vuoksi syödä pois vaikkei näyttänyt kauhean hyvä olevan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...