lauantaina, maaliskuuta 05, 2011

Heavy metal

Kampaajareissulla jäi sen verran aikaa, että pyörähdin paikallisessa käsityökeskuksessa tutkailemassa kolmen sepän näyttelyn. Vaikuttavaa. Taotussa metallissa on aina sitä jotain.

I visited local craft center and there was an exhibit by three blacksmith. Very impresive, heavy metal. yarnsEksyin tietysti myös pehmeämmälle puolelle ja kohtasin ehkä tahattomankin mieltä lämmittävän "arvoasteikon"
Hylly on ns. työpuolella, kauppapuolella on erikseen langoille hyllyjä.. mutta se arvoasteikko..
ylimpänä, monivärisenä, kauniisti aseteltuna on Maisa Tikkasen Studion kuituvärjättyä suomalaista villalankaan, ja sitten.. vähän sinnepäin heiteltynä keriä noroa ja puroa ja jotain sellaista, ihan vaan alhaalla, lattianrajassa. Sinänsä pidän tätä melkein pyhäinhäväistyksenä Norolle, Mutta.. tuon kotimaisen langan esille tuonti on niin herkku, etten voi nirpistellä.

yarnsI found the softer material also and somehow this shell was great for my patriot and local point of view. Up there were Finnish wool yarn, colored by Maisa Tikkanen Studio, hanks beautifully organised by colors and then, lower, almost on the floor one shell full of open skeins, with no order some Noro skeins etc. The Finnish wool on the stage, it feels so good that I cannot blame them to almost insult the Noro Kureyon. :)

IMG_8533

6 kommenttia:

tea kirjoitti...

Noro ja Puro yhdessä kyllä vähän sattuu sydämmeen, mut ihania noi muut langat... ja taokset... ja hiukset ja Salli kans... IKÄVÄ! <3

tikru kirjoitti...

Juu, se oikeesti sattu, et ne oli lykätty samaan hyllyyn päällekäinsekasin. tukasta tuli hyvä ja salli nukkuu lenkin jäljiltä. On. onneks kesä taas lähempänä.

Leena kirjoitti...

Olipas ihania nuo takomukset. Kiitos kuvista.

Päivikki kirjoitti...

Miekin kävin katsomassa tuon näyttelyn, kun olin yhden päivän humputtelureissulla kaupungissa. Tykkäsin! Maisa Tikkasen lankoja tarttui mukaan. Näitä lankoja ihaillessani en Noroja huomannutkaan.

Nimetön kirjoitti...

Olenkohan ainoa, jonka mielestä Norot ovat yliarvostettuja?
Värit ovat toki hienoja, mutta lanka ärsyttävän epätasaista.
Jopa niin ohutta paikoin, että katkeilee ihan itsekseen.
T. Jonna

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania taontoja. kaikkeen tuo metalli taipuu. Ihanan värisiä lankijakin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...