sunnuntaina, maaliskuuta 27, 2011

Oho, oli kiirettä - I've been busy

En mä sit eilen ennättäny / jaksanu enää illalla blogata, oli houkuttelevampaa kammeta peiton alle. Etenkin kun tiesi, että aamulla natural-kello ala veljenpoika herättää viiden tienoilla (kesäaikaa oli jo ihan normaali herätysaika, kuusi).

I didn't blog yesterday, as you see. I did not have time and when I had it, I prefer the bed. I knew that tiny nephew will wake up at 5 am every morning. 

IMG_8803

Kirjan valmistelut,  viimeiset neulomiset, kirjoittamiset, kuvaukset, kaikki sellaiset vievät aikaa, kaiken vapaa-ajan itseasiassa. Kirjablogissa avataan noita kiemuroita piakkoin taas vähän lisää. Nyt loppuviikosta nytkäyteltiin asioita taas eteenpäin ja huomaa vaan sen, että kyllä, sieltä se tulee, deadline.. :) sekin, mutta ennen kaikkea kokonaisuus, kirja täynnä meidän näköisiä neuleita, ja ihan vahingossa ne muodostavat siksikin kokonaisuuden, mahtavan paketin. Työtä se on vaatinut ja vaatii vielä paljon, mutta ei syletä se työn määrä, ainakaan vielä.

The book, last knittings, writing, photoshooting .. all that take all my spare time. We'll blog soon about what has happened during last week. The book has jumped forward again. It is interesting to see how everything goes and happens. It already does look like us.  The designs make great collection, it has taken time and will take, but I think it will be great :) 

IMG_8807

Jännää on myös se, miten haaveilee jo siitä, että voi neuloa ihan itselle jotain, ilman ohjetta, ilman ajatusta siitä, että sarjoittaa tätä, tai kirjoittaa ohjetta. Kävin jo kaivelemassa lankalaatikoitani ja hypistelemässä sieltä löytyneitä aarteita. Neulominen ei siis vieläkään syletä :) Hyvä niin.

It is interesting to notice also, that I dream about the time, when I can knit for me something without thinking about the pattern, sizing or anything else. Just knit and enjoy. I already opened all my yarn boxes and stroked the treasures... I love to knit.. still. :)

IMG_8858

1 kommentti:

piipadoo kirjoitti...

Semmosta se välillä on. Minäkin olen kovasti miettinyt, että pitäisi oppia vain olemaan, ei aina tekemään. Laskea kädet syliin. Olla tyytyväinen vähempään suorittamiseen ja saavuttamiseen. Mutta vaikeaa se on, kun levoton mieli pyörittelee koko ajan uusia ideoita. Onkohan se kaikille terveellistä kuitenkaan, jos yrittää väkisin itseään tasoittaa?

Oho, menipä syvälle. Johtuukohan tästä meidän pienestä herätyskellosta, joka eilen heräsi viideltä. Tänään toki normaaliaikaan kuudelta, eli kesäajan seitsemältä. Tarkoituksenani oli vain sanoa, että sinulla on kaunis blogi ja hienoja aikaansaannoksia, joita onneksemme jaat myös meille muille. Kiitos.

-Paula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...