keskiviikkona, elokuuta 10, 2011

Imutin lehtiä - Magazines downloaded

IMAG0624
VK pärähti viikonloppuna ipadiin ja eilen tajusin, että uusi IK on myös saatavilla, ollut lienee jo tovin. Imuttelin senkin, koska luulin, että paperilehden tilaus on loppunut. No ei ollut, tämä numero pamahti myös etanapostin kautta tänään. (Jos halukkuutta ilmenee, niin voin myydä sen ja kesänumeron kivaan kimppahintaan)

Yllättäen VK:ssa viehättää kovasti nuo kirjoneuleet Masterpiece Classicissa, ehkä värinä musta-harmaa-valkoinen on se juttu, ehkä joku muu. Mutta tykkään kovasti.

IMAG0628

IKssa tuo kannen Cardiff Coat on ihanan muhkea. Näen myös jo Pembroke wrapin punaisena tai vihreänä tai.. no, käsinkehrätystä paksusta langasta.. sellaisena, kääridyttyvänä pakkasessa, tiedättehän.

Yleensä VK:sta löytyy enemmän sitä jotain, mutta tällä kertaa IK veti pidemmän korren mun makumieltysten kanssa. Löysin ipadilta vielä yhden lehden, jonka olin hamstrannu heti sen ilmestyttyä, Knitscenen, jota selattuani muistin selanneenikin sen. Ei mitään ihmeitä, tosin Morrison Cardiganissa on jotain, ehkä ne raidat :)

Ipadilla virtuaalimaailmaa tarkastellessa se näyttää erilaiselle, paljon käsinkosketeltavampaa... ja esim. VK on lisännyt 360-videonsa suoraan lehden sivuille mallien kohdalle. Sivu suurenee ja pienenee kosketuksella, vaihtuu hipaisulla. Suuri etu on myös tuo update-mahdollisuus. Odotamma jännityksellä tulevia innovaatioita, milloin se 3D -neulemalli nousee tuosta katseltavaksi ja.. :)
Menen neulomaan.


My faves in IK and VK and Knitscene in their fall magazines. And I read them by ipad. 

6 kommenttia:

Loppis kirjoitti...

Hep. MÄ ostaisin ne lehdet, sano vaan hinta ja laita numero mihin rahat saa laittaa :)

tikru kirjoitti...

Loppis laita mulle spostiin sun yhteystiedot niin jatketaan siellä.
tikrumurr at gmail . com

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi surku, en ehtinyt.

Tuija kirjoitti...

Minakin ostin uuden IK:n iPadiin, mutta latautumisessa on jotain vikaa, koska en pysty edes selaaman lehtea alusta loppuun, kun ruutu yhtakkia piemenee, lehti katoaa ja pitaa taas ladata uudelleen. Oleko kokenut vastaavaa?

Anonyymi kirjoitti...

tuija, juu, välillä tapahtuu noin ja oon huomannu, et jos oon hätänen, ettei lehti lataudu kunnolla ennen selaamista, niin silloin se kaatuu. Mutta ei mun oo siis tarvinnu palvelusta ladata lehteä uudelleen vaan käynnistää zinio uusiks, lehti on sit ollu jo ipadissa. Ja oon kyllä saanu luettua lehdet ihan ok.

tikru

tiina kirjoitti...

Oh, enpä huomannut sinun päivittäneen jo aiemmin ihan samasta aiheesta, johon itse ryhdyin! No, haitanneeko tuo, että ollaan samaa mieltä... ;-) jälleen vaikka nostimmekin esiin eri malleja.

Uusia neulekirjoja odotellessa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...