tiistaina, elokuuta 02, 2011

Pohdintaa - some thoughts about yarn and etc

more yarn...
Nämäkin, viime vuonna Pukkilan puikkopäiviltä ostetut lankaset odottaa yhä laatikossa.

Elokuun alusta vuoden loppuun shoppailen lankaa vain omasta varastostani. Nih. Vain yksi optio ohittaa tämä ajatus on syksyllä kun italian ihanuudelta tulee uusi lanka, jos se on Niin ihanaa. Tavoite on siis vajuuttaa lankalaatikoita ja oikeasti löytää ne ihanat lankakeräset, joita on tuolla piilossa aika monta. Samalla ehkä myös haastaa itteeni, kehittämään jo olemassa olevista, eikä aina investoida mukamas tarpeeseen uutta.

Okei, toinen optio on toisille suunnitellut, vaadituista langoista tehtävät, mutta ne on eri asia ja niitä ei ole montaa, nekin sellaisia, jotka kuuluvat siihen "haluantehdätämänkokeillamitentoimii"-osioon. Olen rauhoittanut tilanteen sillä rintamalla muuten. Halu tehdä ja kokeilla kaikkea on hurja. Neulehinku hirmuinen, luomisen tuskaa ilmassa, mutta omaan tahtiin, omia juttuja. Muutaman luvatun jälkeen ei ole mitään hetkeen. Ja se tuntuu hyvälle. Voi keskittyä nauttimaan kirjajutuista ja Juniorikin tilasi "sopivan paidan" ja sukkia...

From begining of the August to the end of this year I will not buy more yarn. Any yarn except :) one option for Italian candy if it will be so Candy. And of course designing for others, when I use the yarn what will be given.
But I won't buy more yarn, I'll use my great stash, which I forgot all the time. I have to dive to my yarn boxes and really see what is there. What kind of lovely and great yarns is hidden and need to be find.

I want to knit and create something, let my needles fly without any pressure of dl or something. I want to knit free. And I will. I have only a few designs waiting and they are really something I want to do, but then.. nothing. And it's feels great. I will enjoy the book-things and Jr ordered already a fitting sweater and socks.IMG_9719

4 kommenttia:

Oranssi kirjoitti...

Totta, ostaessa langat on ihania ja sitten varastoiduttuaan unohtuvat muka tylsinä. Niiden ihanuus on löydettävä uudelleen.

Ajatus: lankavarastoni on laadukas lankakauppa, josta saan ottaa ilman maksua!

Ellimelli kirjoitti...

Lankojen pitäisi olla varastossa jotenkin houkuttelevasti esillä eikä vaan pusseihin survottuna kaapin hyllyllä tai lipaston laatikossa. Ryhdyinkin toimeen ja pakkasin omani nyt läpinäkyviin suljettaviin muovipusseihin (Minigripin tapaisiin), yhteen pussiin vain samaa lankalaatua. Nyt on helpompi käydä varastoaan läpi ja langatkin näyttää kivemmilta.

tikru kirjoitti...

oranssi, niin totta ja juuri tuota lankakauppaideaa omasta varastosta me Tean kanssa suunniteltiin :)

Ellimelli, mulla oli pitkään langat olohuoneessa telkkarin alla koreissa, mutta sitten se määrä jotenkin levisi käsiin ja nyt ne on läpinäkyvissä muovibokseissa ympäri kämppää, pääasiassa kyllä kaapeissa ja vaatehuoneessa..pääasiassa.

Hapero kirjoitti...

Tuota ajatusta omasta lankakaupasta pitäisi soveltaa täälläkin. Onneksi se on kääntymässä siihen suuntaan pakon edestä. Lankaa on jos missäkin laatikossa / kaapissa / pussissa / korissa /...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...