perjantaina, syyskuuta 02, 2011

Leikkikentällä, messuilla ja markkinoilla - Playground knits and markets


Leikkipuistoneuleet on nyt saatavilla myös Raverlyn kautta ja kielivalikoima on fi ja en. Leikkari jatkuu niin, että meidät voi löytää Helsingin kässymessuilta Titityyn putiikista neulomassa ja höpöttelemässä mukavia.

Samana päivänä kun kerran Helsingissä pyörähtää, pääsen myös Silmä, pisto, tikki, takki -käsityötarvikemarkkinoille. Edessä siis todellinen sukellus käsityömaailmaan ja etenkin uusiin-vanhoihin-tuttuihin ihmisiin. Jännää. Melkein jo pakkasin, vaikka viikon verran vielä joutuu odottelemaan.

Siihen asti yritän selvitää ja ratkaista Suurta Palmikko-ongelmaa. Mullon idea ja joudun pakkovääntämään ja kääntämään palmikoita siihen ja ne ei suostu. Ne suorastaan vastustaa. Mutta uskon, että idea toimisi, jos vaan keksisin että miten :D.

mallitilkut

Playground Knits (FI and EN) available via Ravelry! Jeiii! Happyhappy!


I'll travel to southern Finland next weekend and will knit and speak yarn and knit in Two Craft happening; market and exhibition. I'm so excited and almost packed my needles and yarns and.. well, you know what knitter had to take with when traveling.

Until then I'll try to solve The Great Cabling Problem. I have an idea, and I had to bend and turn cables to work with that idea. And they are not happy with my idea. Yeah, not only the yarn speaks sometimes to me, now the cables do that also. 
And should show this one again.. everyone has own passions, I love to knit, my dad prefers logs

 Ja pakko vielä vilauttaa.. jokaisella meillä on pienet intohimomme...

August Friday

3 kommenttia:

Sannu kirjoitti...

Jo on muuten komia halkopino! Taitolaji tuo pinoaminenkin, mä en sais ikuna noin kaunista ja viivasuoraa aikaiseksi, muutenkin vihaan koko puuhaa. :)

tea kirjoitti...

<3 Ihana pino... taas! =)

Mä NIIN haluaisin Helsinkiin ens viikonloppuna.... KADEKADEKADE... =)

Kiki,purkaja kirjoitti...

Puupinot ovat kauniita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...