tiistaina, joulukuuta 06, 2011

Pieni moi - Tiny hi!


3.12. Käsityömarkkinoiden hangout meni hienosti, oli jännä nähdä ihmisiä markkinoilla ja jutella tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Tea oli matkassa mukana eteläisestä Italiasta ja Villasukka pistäytyi Keski-Suomesta... enemmänkin olisi mahtunut, seuraavalla kerralla sitten. Ensin ruodittiin peruskuulumiset, mitä kukakin neuloo, mistäkin langasta, sitten iskettiin talven Twistiin ja välillä huudeltiin markkinaväelle, kun siellä päällä oli hienoja neuleita...

Olisin kyllä kiinnostunut vaikka virtuaalisista neulemiiteistä satunnaisesti. Peräkyliltäkin pääsisi helposti matkaan mukaan, kun ei kilometrit ole esteenä, samalla tuli lapsetkin vahdittua :). Muita?


We tested G+ hangout with Craft market. It was fun and interesting, Tea was with us from southern Italy and Villasukka from middle of Finland... and we spoke yarn and knitting, who would guess. I'm interested to meet virtually knitters like this in the future also. No matter kilometers between us. 


Today is Finland's Independence Day. It's beautiful here. White snow cover. 

Tänään on kaunista.
Sataa lunta.

IMG_1508_2

9 kommenttia:

Gufi kirjoitti...

Virtuaalineulemiitit kiinnostaa :D Huomasin Tikkitakki-valvojaiset päivän myöhässä ja harmitti kovasti kun olis ollu kiva olla ees virtuaalisti mukana. No ens kerralla sit.

Päivikki kirjoitti...

Periaatteessa kiinnostaa kyllä, ongelmaksi voi muodostua sopiva aika tai paremminkin sen yhteisen sopivan ajan löytyminen. Tikkitakki-jutussa ainakin miulle kävi näin.

Maija kirjoitti...

Tääki tahtos osallistua :) Lisää hengailua kehiin. (Kaipa se onnistuu ilman mitn lisälaitteita, ihan vaan tolla läppärin omalla kameralla ja googletilillä? vai..?)

JaaPa kirjoitti...

Mua kiinnostais kanssa. Ei tosin ole webbikameraa. En tuota G+:aa vielä kovin tunne, vaikka sinnekin olen kirjautunut.

Kaunis Nelli kirjoitti...

kyllä mä ton hengailun bongasin mutta ajattelin, että ryysis on sellainen että ei kannata yrittääkään...

Hepsi kirjoitti...

Minuakin kiinnostaa kyllä. Se sopiva aika voi vaan olla kiven alla ja G+ on mullekin toistaiseksi aika tuntematon. Mutta ollaan kuulolla! =)

tuitu kirjoitti...

Olispa kivaa. Vituaalineuletapaamminen :))

Puikkomaisteri kirjoitti...

voisko olla neulontapiiri lauantai/sunnuntaiaamuisin? Ainakin minä nautin aamun hiljaisuudesta neulomalla.

Ja voisi olla joku tommoinen virtuaalitapaamisena järjättävä KAL - kuten Maija-paita...että kaikki siis neuloisi samaa mallia ja tekijä opastaisi hankalien paikkojen yli.

Hanna kirjoitti...

Liityn päätä nyökyttelevien joukkoon. Kasvokkaiseen neuletapaamiseen pitää ottaa mukaan sellainen työ, jonka ääressä voi porista ja kahvitella. Toisin sanoen pitsihuivin tekele pitää jättää kotia, ettei tarvitse jälkikäteen purkaa virheiden takia. Virtuaalitapaamisessa silmukat voisi laskea rauhassa, mutta silti saisi nauttia muiden samanhenkisten seurasta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...