tiistaina, tammikuuta 03, 2012

Villiä neulomista - Wild knitting

pino2

Vuosi 2011 on ollut varsin antoisa (kiitos siitä Teille), mutta myös vaativa.
Viimeisen ison projektin postitin maailmalle tuossa tovi ennen joulua ja olo oli varsin.. tyhjä. Yksi projekti on odottamassa, mutta herkuttelen ideoilla vielä tovin.
Lomailu sujuu rennosti ja aikaa on myös kaivella lankalaatikoita ja tökkiä puikkoja sopiviin paikkoihin. On ollut varsin mahtavaa inspiroitua omista ihanista langoista, joita ei muistanutkaan omistavansa.

raitalapasta

Aloitin päällimmäisinä olleilla Maija -paidasta jääneillä langoilla, BC Garnin Semilla Grossolla ja Semillalla.. ja Sublimen sekä Dropsin merinolangoilla.. ja.. noh. kirjaimellisesti lähti taas lapasesta.. nyt tarvittaisiin päättelykeijua tai jotain kotitonttua, joka viimeistelisi työt. Lapasia, pipoja, kynsikkäitä.. ja nyt aamulla aloitin myös sukat. Vielä ei mikään ole tuntunut pakkoneuleelle, mutta seuraava ehkä vähän, tuplalapasen toinen lapanen, ohuehkosta langasta ja tuplana kun pitää tehdä niin äähää. Mutta en ajattele vaan luon ne silmukat... heti tuon sukan jälkeen... ja ja :)

En lupaa lankalakkoa koko vuodeksi, mutta kesään saakka kyllä. On nimittäin oikeasti aika rohkaistua käyttämään ihanuuksia eikä vain pitämään niitä piilossa tyhmissä, pimeissä muovilaatikoissa ja hiplailemaan vain välillä.

Olkoon tämä lankojen laatikosta vapautumisen vuosi!


sukkaa

Riotous needles sounds almost dangerous :). 
The Knitting Year 2011 was great (Thank you all), but also demanding. I decided to relax after sending the last big project over the sea (One still waiting, had to think ideas more). And guess what I have done to relax :). We have spent very relaxing holiday and I have even had time to dive in my yarn boxes. I have found so many skeins and hanks wonderful yarns my own, that I am almost embarrassed, but I'm not. I have been full of inspirations and drive to knit. Wohoo. Found my mojo. 


I begin to knit mittens, hats, fingerless.. all that accessories suitable for one or two skeins. And now I think, I need some fairy or gnome who make some finishings... It has been great to just knit. Not even think about sizing or pattern writing or.. or anything else. Only knit. No pain, pure pleasure :) Well, now I think I might have tu suffer a little, double mittens, the other mitten is still missing, had to work that next, but maybe after the sock I began on the morning... 


I'm not going to spend whole year not-buy-yarn -mode, but at least until summer I will knit from my own yarn boxes. I didn't buy yarn on the autumn either, but still because of many projects I've got more yarn even beginning the autumn. One or two skeins over left here and there... 


Let this year be Free-the-yarn-out-of-the-boxes -year!

raitaa


9 kommenttia:

Kelli kirjoitti...

I am starting go through my stash as well. Happy stash knitting!!

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Piti vertaa.fi -palvelun kautta tarkistaa, mistä saisin Kaikki lähti lapasesta -kirjaa, mutta ei löytynyt nimellä. Kun hain ISBN:llä, väitti ko. palvelu kirjan nimeksi Lapaskirja. Eli siis mitä ihmettä??

http://www.vertaa.fi/matkat_kielet/9789518514117/mari_muinonen_lapaskirja/

Anna kirjoitti...

Mun käsittääkseni se on sama kirja, mutta kaikki nettikirjakaupat eivät ole tajunneet, että kirja ei esittele pelkästään lapasia :D

tikru kirjoitti...

Kyseessä lienee tiedoston tallennusnimestä lähtenyt lipsahdus kustantajan puolelta. Kirjan nimenä se ei ole koskaan ollut vaan tulkittu vain väärin. Kustantaja korjasi tilanteen heti, mutta sen kaikuja tuo on vieläkin.

Maija kirjoitti...

Se on sitten niin ihanaa kun 'löytää' jemmasta jotain unohdettua ihanuutta. Vähän kuin löytäisi taskusta rahaa! =D Ihan parhautta!

Mia kirjoitti...

Hei Tikru! Olen valinnut sinut The Versatile Blogger -tunnustuksen saajaksi. Käy lukemassa lisää blogistani http://lepopuikko.blogspot.com/2012/01/tunnustus-award.html

tikru kirjoitti...

Mia, kiitos. Palaan asiaan piakkoin.

Neili kirjoitti...

Ihanasti sanottu: lankojen laatikoista vapautumisvuosi. Sitä minäkin yritän.

ArualMaria kirjoitti...

Vähän samoja suunnitelmia täälläkin... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...