lauantaina, helmikuuta 18, 2012

Ihan keltaiset - So Yellow

Yellow socks

Keltaiset Sukkaset, retrohtavilla ruskeilla raidoilla.
Lankana Filatura Di Crosan Zara, puikot 4 mm.
Oikeaa ja nurjaa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan. Varpaista ylöspäin, kanta ranskalainen ja senkin tein kääntämättä suuntaa. Tulikin kantaan taakse hauska nuoli varren joustimen kanssa.

Yellow socks

Yellow socks with brown stripes, something retro in that color combo.
Yarn Filatura di Crosa Zara, needles 4 mm.
Knit and purl, so simple. Toe up and heel also made toe up, so french heel makes nice arrow on the sock with the rib of the leg.

Yellow socks

IMAG0259Tiedättehän sen rehellisen lampaan ja villan tuoksun, tai hajun, ihan miten vaan. Mä tykkään siitä ja pääsinkin taas tuoksuttelemaan kehräämölle. Kävin hakemassa lankaa ja villaa, projekteihin. Tämä lienee lankalakkoni se luvallinen loikkaus. Käytetty nyt. Teki mieli kylläkin iskeä alehyllyissä kiinni Vaikka Mihin, mutta hiljensin himoni, koska luulen, että lankaa on vielä myöhemmin maailmasta saatavilla.You know the real scent of the pure lamb wool. I visited on spinnery and got some yarn for the project. And wool for the kids. I almost lost the control, but not, I thought maybe there is still yarn left later if I did not buy it now... hopefully. 
But this was my The One yarn shopping during the not-buy-any-yarn -stike.

Wool

Wool

Wool


6 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ihanat sukat :) Toi nuoli sopis mullekki: "this side down"

=D

Maryse kirjoitti...

Nice socks! I like the contrasting colors you chose and the purls!

Neulisti kirjoitti...

Ihanat sukat! Kyllä yksinkertainen on yleensä aina kauneinta. :)

Breezie kirjoitti...

Hienot sukat :)

Sonja kirjoitti...

Pirteät kevätsukat! Kuule, osaisitkohan auttaa; olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa ja tämän sekä muiden lähteiden (Kotivinkki vai missä se juttu oli, en oikeasti ole mikään stalkkeri) perusteella olen ymmärtänyt, että olet mikkeliläinen. Itse olen vasta mikkeliläistynyt pohjoissuomalainen ja uuden kotipaikkakunnan palvelut on vielä hakusessa. Saako täällä jostain kirjakaupasta tms. laadukkaita käsityölehtiä? Lupasin lähettää ulkomailla asuvalle ystävälleni uusimman Ottobren (lasten mallisto), mutta toistaiseksi etsintä ei ole tuottanut tulosta... Kiitos jo etukäteen mahdollisesta avustasi!

tikru kirjoitti...

Sonja, tuokin kaupunki on tuttu, mutta enpä osaa ottobresta sanoa suuremmin, melkein lähtisin testaamaan prisman ja citymarketin lehtihyllyjä. Kirjakaupoista ei suurempia erikoislehtien valikoimia löydy ja kässäkaupoissa vähän sama juttu.
lehtipiste.fi saa haettua paikan perusteella saatavilla olevat lehdet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...