lauantaina, kesäkuuta 16, 2012

Sanoinko? - Did I say so?Nyt mennään tässä. Ja Äh. Muutaman kerran olen jo kaarroketta purkanut, kun ei vaan tunnu just oikealle. Lanka on sellaista, ettei halua tehdä tyydyttävää tai mukavaa, vaan pitäisi tulla Just Hyvä ja osuva. Ja Wollmeisen osuvuus on lankojen värissä.

The pullover is on the yoke now, and blah. I have purled it a few times yet and this doesn't feel good either. The yarn is that kind of yarn which you want to make great and Just Right garment, not just "ok". The wollmeise isall about great colors and I want to use them Just Right.

Päässä pyörii, kirjaimellisesti, palloja. Ja niitäkin testasin jo kirjoneuleena, mutta laiskuus iski, enkä laskenut lisäyksiä kirjoneuleeseen, ja purin.. Mutta ne pyörii sittenkin, joten pakko lienee tarttua laskimeen ja kaavio-ohjelmaan ja tehdä ne pallot, edes kokeeksi. Pääsee sitten vaivaamasta, joko toimii ja on osuva tai sitten ei toimi ja voi purkaa ja pallotkin purkaantuvat päästä pyörimään muualle.
Eli päätöksien teko on se vaikein, pitää vaan neuloa esille vaihtoehdot ja sitten katsoa mikä on se paras. Yleensä se eka, mutta katsotaan..

I have bubbles rolling in my head :) yeah, weird. And i already worked them in color work to yoke... But I was so lazy and didn't calculate increases and pattern together and purlpurlpurled. It didn't look good like that. But they still rolling and I have to test them properly to get them out of my head. So! You know, purl and knit and draw and knit, but I have no hurry, Holiday is here.

1 kommentti:

JenniH kirjoitti...

Kuulostaa siltä, että hauska ja mielenkiintoinen neule on tulossa! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...