maanantaina, kesäkuuta 04, 2012

Sukkaseurassa Fiinisti - New pattern, Fiinisti -socks

muokattuIMG_2974

Fiinisti -sukkien inspiraatio ja idea lähti tästä kuvasta ja itseasiassa sukkamallina toimi kampauksen tehnyt kampaaja, jolle myös alkuperäiset sukat sitten päätyivät.

malli7


muokattuIMG_2946


The idea of the socks came from the beautiful hairstyle. In fact the hairstylist of the curls was the sock model and got the socks also.
The yarn is Lorna's Lace Solemate, needles 2,25 mm and socks are knitted toe-up. The pattern has been done for the Villavyyhti sock club, but it is available in Ravelry also, only in Finnish. 

muokattuIMG_2884

Sukat on tehty varpaista ylöspäin ja lankana on ihana tekninen Lorna's Lacen Solemate. Puikkokokona 2,25 mm. Ohje on tehty Villavyyhdin Sukkaseuraa varten ja nyt ohjetta voi ostaa myös Ravelrysta. Ohje on saatavilla tällä hetkellä vain suomeksi.

Kuvia sukista otettiin kahteen kertaan, sattuneista syistä. Tarkkasilmäiset varmaan havaitsevat kahdesta viimeisestä kuvasta syyn :)

muokattuIMG_2740

muokattuIMG_2699

The photos has been taken twice. You might found reason why.. I took the last two photos on the first photo shooting and something went wrong :)

9 kommenttia:

frost kirjoitti...

Upeat! Ja kaunis on kampauskin!

Katju kirjoitti...

oijoi...mulla on ohje ja lanka - ihana vihreä vyyhti...ja ajatus tehdä nämä sukat ohjeen mukaan. on sit mun ekat varpaista tehdyt.

Drucilla kirjoitti...

Ihanat sukat!!

Maija kirjoitti...

Ovatko sukat väärissä jaloissa..?

Anna kirjoitti...

sock - a real champion :) :)

Raiku kirjoitti...

Hienot!

Sigrun kirjoitti...

will there be an english version?

Anonyymi kirjoitti...

Sigrun, I don't know yet, everything is possible :)
tikru

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hirmuisen kauniit sukat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...