sunnuntaina, toukokuuta 26, 2013

Oi Susanna - Oh Susannah


"... kierrän vain Kalifornian ja jälleen palajan.."

Lankaa kului n. 150g, koko on noin 4 vuotiaan. Malli Neidin ja mun yhteinen. Neidin toiveesta hihat ovat kesäisen vajaamittaiset ja helman pituus sellainen "tähän". Pitsiä ("Mitä on pitsi?) piti olla vähän ja väri on ehdottomasti valkea vaikka pinkkiäkin olisi saanut olla (tämä disain-tiimin osa jätti sen kyllä pipoa varten tällä kertaa). Napit ehdottomasti Hello Kitty.Takki on tehty ylhäältä alas, lehtipitsi reunassa on kaivettu japanilaisesta mallineulekirjasta ja lisäyksissä alussa oli langankiertoja, joten kaarrokkeen yläosaan tuli pitsiä. Helma on ainaoikeaa, samoin hihojen suut. Nopea takki neuloa, päättely oli se pisin vaihe...
Puuvillalangan päättely on syvältä, se todettakoon näin taas kerran sivuhuomiona.
Hyvin toimi metsäretkellä ja äitikin oli tyytyväinen kun ilmoitin pesuohjeen.


The design was made by miss Susannah and me. She told me how long the sleeves should be and the hem "here", little lace ("What is lace?") and white, it should be white. Maybe little pink, but the other half of the design team left the pink away.. maybe I'll knit the hat or something using pink.   The yarn is Cotton Bamboo (Schachenmayr nomotta), 150 g. 


The cardigan is top down, lace patter of the yoke is from japanese patttern book and I add yos to increasings. The hem is garter st pattern as well as sleeves' edges. 
The cardigan works. And mother was happy too, when I told how it can be washed. 


5 kommenttia:

tea kirjoitti...

Kaunis on takki ja kaunis on lapsi!

Dentaurus kirjoitti...

Tää vois mallina hyvin upota mun neljä-veehen myös. Yläreunan pitsi on tosi kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onko Vihervaara-villapaitaan saatavilla enää suomenkielistä ohjetta? Jos on, niin mitä kautta? Olisin kovasti sen tarpeessa. Nimim. Keskeneräisen paidan omistaja, joka on hukannut ohjeen muutossa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Vihervaaraan ei ole ohjetta enää saatavilla. Ainoa ohje, joka on, löytyy Vogue knittingin myytävistä ohjeista englanniksi.

Tikru

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta, en sitten enää suotta jatka etsintöjä. Paita on hurjan kaunis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...