lauantaina, toukokuuta 11, 2013

Oi Susanna

Tulossa on valkea bambu-puuvillainen neuletakkinen pikku rinsessalle, joka ihan itse valitsi langan sekä napit. Vankkumattomalla päätöksentekokyvyllä molempiin valintoihin meni minuutti. Langassa vertailtiin toiseen, pehmeyden takia. Napit olivat selkeä, vaihtoehdoton valinta, 

Mitat otettiin ja neiti itse määritteli hihojen ja helman pituuden. Tosin voi olla, että helma vähän virahtaa, mutta toiv kelpaa. 

On the needles is the white bamboo-cotton cardigan for the little miss. She picked the yarn and the buttons and was very determined with these choises. She also decided the lengt ohf the hem and sleeves. We'll see how this works. 

jacket


2 kommenttia:

tea kirjoitti...

Tyttö tietää mitä haluaa =)

Unknown kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...