sunnuntaina, huhtikuuta 16, 2006

Kevätmekko

Tässpä se nyt on.
Kangasta meni 150 cm, lähes kaikki, varsinkin kun hihatkin leikkailin, vaikka niitä ei sitten lopulliseen tullukaan. Kaava on jonkin Modan paitapuseron kaavasta muunnettu. Napeiksi pääty kakkoset, sillä ykköset näytti liian isoilta ja niitä oli vaan kuus. Kakkoset oli simppelit ja niitä sain upotettua kahdeksan tuohon eteen. Kiitoksia kommentoijille.

Housujen kanssa kiva tässä vaiheessa, alle menee myös paita. Kesällä voi pitää ilman mitään :).

Jos jotain.. koko on liian iso. Selästä huomaa, edestä istuu hyvin, mutta selkä on löysä ja hihansuissa näkyypi. Laitoin tampin taakse kiristämään. Myös kaulus on vähän turhan väljä. Tästä voimme päätellä, että Modan ompelukaavojen kokomerkinnät pitää aika hyvin paikkansa.

Toisaalta kokoasiaa voi auttaa mm. syömällä lisää Mövenpicin suklaajädeä.

Yksityiskohtiin oon tosi tyytyväinen. Jaksoin tehdä ne kärsivällisesti, vaikka taukoja ja kahvia tarvittiinkin ja paljon. Kaulusta jopa harsin, mikä on toimena hyvinkin harvinaista mulle. Toisaalta taas napit ompelin koneella...

Langat on kummitellu, Samos ja isoveikka oottais takkiin tjv...mut malli on vieläkin molempiin hakusessa. Mähän en muuten kerää lankavarastoja. Eh.. Purin vain nuo kaks nurkassa olevaa koria ja kattoin mitä ne oli syöny. Lienee turha mainita, että tuossa on vaan jatkuvasti näkysällä olevat langat, tai osa niistä.

Aivotonta tekemistä on ompelun ohella telkkariseurana ollu tää. Ainut et lanka loppu. Äh. Kaks kierrosta ois vielä tarvinnnu.

5 kommenttia:

Raisa kirjoitti...

Hitsi miten kiva siitä tuli! =D

Carita kirjoitti...

Ihana mekko :)

Miikkuli kirjoitti...

Tosi kiva mekko :)

Maiju kirjoitti...

Näyttää kivalta ja kangas on tod jees!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hiano mekko, Toi kangas on ihan älyttömän ihanaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...