keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Järjettömän hankala ohje?

Kun sain nuo Fetchingit valmiiksi ja lankaa jäi mukavasti, niin päätin tehdä teemaan sopivan huivin. Misty Garden Scarf Stylesta on vähän kummitellut mielessä ja nyt sille tuli sopiva tilaisuus.

Aloitin hianoilla lähes käyttämättömillä Addeillani ja Puoliskon huivin jämälangoilla. Loin silmukat, neuloin ohjeen mukaan ja tein kuviokerroksen. Hä.. eikös se huivi ole symmetrinen, ei mun kavennukset ja lisäykset kyllä onnistunu. Nojaa, ehkä se ei sit ole. Jatkamma ohjeen mukaan.

Mallikerrassa on kokonaiset 4 kerrosta, joista kaksi neulotaan oikein, yksi nurin ja yhdellä tehdään lisäyksiä ja kavennuksia. Ei järin vaikeaa pitäis olla. Toiseen lisäys-kavennuskerrokseen päästyäni ei osunu mikää enää kohdalleen. Muutama kirosana omalle tyhmyydelle. Ei voi olla näin vaikeeta. Laskin silmukoita ja kavennuksi ja levennyksiä. Kaikki pitäs olla ok.

Päätin piirtää kaavion, jospa selviäisin. Nooo, hankalammaks meni, sit ei enää täsmänny sanallinen ohje, eikä mun neulos eikä kaavio. Ymmärryksessä vikaavikaa? Piirtäessä hahmottui kuitenkin neulonnassa oleva virhe, unohdin keskeltä yhdet kavennukset..ah.. selviää asia huomattavasti. Toisen virheen tajusin kun katselin piirrostani; ei voi toimia, jos ohjeessa on 38 s ja mulla piirroksessa 33.

Olinkohan vähän väsynyt.

PS. Kusti perhana on varmaan saikulla.

4 kommenttia:

joko kirjoitti...

hyvän näköinen on tuo huivin alku! tuohon malliin käy näköjään hyvin myös tommonen vähemmän utuinen lanka

Jatta kirjoitti...

Joskus takkuaa ja kun sitten takkuaa niin tekee sen huolella ;) Pistänpä korvan taakse sun ongelmat kun oma Misty hypännee puikoille lähiaikoina.

Ja muuten: näyttää joku muukin päällystäneen Scarf Stylen ko mie.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen lueskellut blogisi läpi kaikessa rauhassa (eikä ollut eka kerta...) ja tutkaillut ilmoittautumislomaketta. Sattui siitä kivasti, että meillä on aika pitkälti samanlainen maku. Minulla alkaa jo olla ihan kivasti ideoita siitä, mitä aion lähetellä sinulle. Yksi mielestäni juuri sopiva vyyhti löytyi jopa valmiiksi kaapista. Älä kuitenkaan odottele pakettia ihan vielä... Otan taas yhteyttä, kun edistystä tapahtuu.

T. Salainen neuleystäväsi

tikru kirjoitti...

Hui! Tää alkaa olee jännää :)

Jatta: Juu päällystin tuon kirjan kun se jo ekan huivin jälkeen alko näyttää sille, et on kiertäny vähintään maailman.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...