maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Interlocking Balloons

Malli: Interlocking Balloons - Scarf Style, vähän muokattuna
Lanka: Lanett 100% merinovillaa kaksinkertaisena, n. 360 g
Puikot: 4 mm
Mitat: 26 cm x 210 cm

Neule oli aika tiukkaa, mut musta se sopi tuohon kuvioon. Kastelun ja pingotuksen jälkeen huivi on ihanan pehmeä ja tönkköys on kadonnut. Se teki taas ihmeitä, siis kastelupingpong. Aina kannattaa luottaa siihen viime hädässä..vaikkei hätää ollutkaan.

Tein huiviin 11 kuviokertaa, ohjeessa on 10. Halusin huiviin pituutta, koska armaani pitää pitkistä huiveista ja musta tuo ohjeen mitta 157,5 cm on lyhyt paksuhkoon huiviin. Tosin usko ja into meinas loppua kuviokertojen 6-10 aikana.. vaikka kuvio onkin vangitseva, niin ei se ihan niin vangitseva ole. On huivi toki muutenkin isompi kuin ohjeen versio.

Lopputulokseen olen älyttömän tyytyväinen. Voisin tehdä itsellekin samanlaisen, mutta tuota, ehkä hetken tai parin päästä. Sitäpaitsi "ei samanlaisille tuulipuvuille" pätee ehkä tähänkin.

(Kameran tehot tuntuu loppuvan tummaa kuvatessa vaalealla tai toisinpäin. Ihan mahdotonta saada toimivaa kuvaa. Ärh.)

Pattern: Interlocking Balloons - Scarf Style, little modified
Yarn: Lanett, 100% merinowool double, about 360 g
Needle: 4 mm
Measures: 26 cm x 210 cm

I really love the result. And hope that my Love loves it too :).


Tein eilen elämäni ensimmäisen ranskalaisen kantapään (pohjasta kuvassa). Se istuu hienosti jalkaan, paremmin kuin se saksalainen, se minkä olen oppinut ja pitkään pitänyt ainoana mahdollisena sukan kantapäänä. Muuten sukasta, sukista tulee jotain tällaista, on kakkonen jo menossa. Mä sitten pidän tuosta KVS:ta.

My first ever french heel. It suits so good. Why in the hell I have always thought that the German heel is only one. Now there is the second of the pair on the needles. And they look like this..I really like my new KVS.

Sain postia. Tosi nopeeta.

I've got mail. Speedo.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aargh, mä olen ostanut KVS:n jo aikoja sitten, mutta en saa neulottua mitään siitä kun en uskalla alottaa väärän langan ja väärien puikkojen pelossa. Ootsä tehny mallitilkun kun oot neulonu muista langoista?

Marsvin

joko kirjoitti...

hyvännäköinen huivi! mistä langasta (trekking?) sukka on tulossa? kaunis väri ja malli

Anna kirjoitti...

Ah,

onpa nätti huivi. Musta on tuntunut, ettei tuota Scarf Stylea kannata enää ostaa, kun kaikki on neulottu tuhanteen kertaan ja kohta ne on jo ihan "vanhentuneen" näköisiä, mutta kummallisesti vaan jokainen uusi huivi näyttää tosi kauniilta. Ehkä sitä pitäisi kuitenkin taipua kaupoille.

Rahaakin on kuin roskaa... :( Joopajoo.

tikru kirjoitti...

Marsvin:
eeh.. en mitään mallitilkkuja, oon tehny tosta langasta aiemmin sukkia 60 silmukalla ja 3 mm puikoilla, nyt sit otin pienemmät puikot ja silmukkamäärä lisäänty parilla. En mä oikeen osaa sukista säätää tiheyksiä, vähän sinnepäin aina.

Joko:
Onlinen Supersocke Summer-color tjv, puuvilla-villasekoite tjv. Oon tehny siitä aiemmin isovarvassukat sekä melkein kälylle sukat.

tinna kirjoitti...

iiiihana huivi!

mhk kirjoitti...

Huivi on upea ja tosi kaunis sukan alku. Ihanat värit!

Sini kirjoitti...

Kauniin värinen sukka tulossa ja mallikin on hieno :)

Satu U kirjoitti...

ihania on taas sun työt

päivi kirjoitti...

Men nää taas kuvia oikein. Tuo toinen kuva on tipahtanut jotenkin tyhmästi puolittain kolmannen kuvan päälle eikä niistä saa kummastakaan kunnolla tolkkua. Tekstit on kuitenkin ihan oikeilla paikoillaan. Taitaa johtua tästä uudesta IE:n versiosta kun tätä on nyt tapahtunut viime aikoina useinkin eri blogeissa. Huivi on kuitenkin hieno!

mari kirjoitti...

Huivi on ihana ja sukkakin! Molemmat kirjat ovat ihan klassikkoja!

tikru kirjoitti...

Päivi voipi olla et IE temppuilee tai vääntää. Mä itte Tuliketulla selailen ja välillä tarkistelen Operalla ja Netscapella. Jos klikkaat kuvia niin ne näkyy sit issekseen, jos helpottaapi vähän. Harmitus, ettei nää toimi yhteen eri selainten kanssa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...