sunnuntaina, heinäkuuta 23, 2006

Bubblebobble in pingpong

Pallot on nyt litistyksessä. Sain huivin illalla myöhään kasaan ja pistelin sen pingotukseen samantien. Lankaa ois ollu vielä yhteen mallikertaan, mutta evvk enää siinä vaiheessa. Yks yli ohjeen saa riittää. Tarkemmat speksit ja kuvat kunhan se tuosta tokenee.

Sukkakin piti aloittaa. Oikeesti, Ene on kesken ja Bubble piti olla välissä vaan aloitettuna ja Enen jatkua heti kun saan lankaa. No, eipä sitä lankaa oo näkyny. Joten mitäpä mä muuta voin ku aloittaa toisen välityön, sukat, uuden kirjan ispiroimana.

Onneks varastossa on kasa töitä ja ideoita oottamassa, ettei vaan tarvii olla hetkeekään epätietoisuudessa, et mitä tekis. Puoliskon neule on ajatusoperaatiovaiheessa, oma pitkä neuletakki samaten, himoitsen seiskaveikan petroolia, jos se on sen sävyistä kuin kuvittelen (se sopis hianosti yhteen Phildarin malliin), sukkia ois tuloillaan, varsinkin kun lankoja tulee postissa, puhumattakaan paineesta päästä koolaidaamaan. Ah tätä autuutta. En ota stressiä, en suostu. Enkä kyllä tämän enempää aio listata tekemisiäkään, meen minne tuuli kuljettaa.

The BubbleBobble (Interlocking Balloons) is now ready, almost. I binded off last night and now it is blocking. I'll tell details when it is dry and ready. Ene's is still waiting more yarn and I had to (really? had to..) start socks meanwhile. The inspiration and pattern from my new dear book - Knitting Vintage Socks.

Happily I have more ideas and works to do than I have time.. (really? happily..) Well I don't have to think about what to do. My Love's pullover, long gardigan of mine, socks, Juniors pullover, mittens.. and ofcourse, I'm waiting my Kool aids :) Yes, me too.
But no stress, I'll go where the wind flies.

8 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Kivan näköinen tuli litistettynä. Niin sanoitkos sä että tämä malli tulee miehelle, vai naiselle, vai molemmille?

tikru kirjoitti...

Miehellehän se on tarkoitus, tosin voisin pidellä itsekin, mut eri värisenä.

Lea kirjoitti...

Mistä löysit mallin?

Jatta kirjoitti...

Tosi nätti. Kyl mun varmaan tarvii kans :)

tikru kirjoitti...

Ohje on Scarf Style - kirjasta ja malli on Interlocking Balloons.

Piikkari kirjoitti...

Ah! Kiitos että teit tuon puolestani! Nyt tiedän että puran tuon puolivalmiin tuolta :-) Hieno tuli, aivan mahtava, mutta ei meidän makuumme (hohoti)

tikru kirjoitti...

Ilo olla avuksi ;)

Lea kirjoitti...

Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...