torstaina, elokuuta 10, 2006

Pimp my Books

Mä muistan joskus vuosia sitten tuskastuneeni kun kaveriporukassa kalentereita oli monella samanlaisia. Siitä alkoi kustomointi :). Usein se oli kuvia ja kontaktimuovia, mutta yhä useammin kangasta ja liimaa. On noita kansienpäälisiä tullut ommeltuakin.

Keskimmäinen farkku on ommeltu ja irtoversio. Sisällä on muistikirja, joka nyttemmin on siirtynyt pois käytöstä, mutta jostain syystä pyörii vielä nurkissa (ylläri). Punainen vakosamettiversio on kalenteri ja liimattu. Sen säilyttämiseen on Syy ;) muuallakin kuin kansissa, joista pidän aivan älyttömästi. Etukanteen liimasin huovutuskokeilun, ihan käytännön syistä (tuskastuin myös siihen, että kalenterin avasi aina väärästä päästä).

I have made some book covers "pimp my calender"-style :). Jeans is really from jeans and cover have been sew and book inside could change.. Red velvet is my calender from very special yr :). And I love the cover too. It has been glued on. The felted thing is on front to severe it from the back.

Kaikkihan tietävät ne pelottavat opettajien kalenterit, joissa kaikki paha piilee. Meille oli hankittu kamalat lapsenkakan väriset päivikset tulevalle lukuvuodelle. Ei, kuvaa siitä ei ole. Oli pakko keksiä jotain.

Kuumaiimaa kehiin, Mustasukkaisuutta ja siinäpä se. Ensin siihen aikoi tulla tasku kynille, mut kokemuksesta tiän, et siinei kynä koskaan ole. Voi olla et tähän tulee kans etukanteen joku erotin, jota tunnustelemalla tietää avaavansa kirjan oikeinpäin, mutta nyt se ainakin näyttää viheriälle.

This year's teachers calender looks awfull. The colour is something like baby's poo. So, I took some Jealousy-fabric and glued it on. I thought to make a pocket, but no use for it. My pencils never been there, I know already, so no pocket. This term is bluegreen.

Jaa, niin, saankohan mä kohta postia Marimekolta, kun käytän niitten kankaita omiin tarkoituksiini ja näytän sen vielä netissä :).

Laiskuus muuten oli huipussaan tänään, kun kävin kaupassa tutkailee hintoja. En vihtiny kirjoitella niitä ylös, joten otin kännykameralla kuvia. Tätä mä vähän himoitsen :)

This is something what I'm looking /lurking for.. :)

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Voi ei, viimevuotinen ei-minkäänvärinen beige oli jo ihan tarpeeksi kamala... Taidan saada omani vasta maanantaina. Ennättäisköhän neuloa päällisen?

tikru kirjoitti...

Mä pohdin sitä neulomista, mut ois tullu kamalan paksu. Kai noita kammotuksia saa monen värisenä. Mun viimevuotinen oli sininen..alkuperäisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ollu jo vuosia konekirjotut irtokannet OAJ:n perusalmanakalle - miksei töissäollessa tullu ikinä mieleen tehdä sille oletuksena kamalannäköselle päiviksellekin! Kivannäkönen tuo.

Anonyymi kirjoitti...

just, lapsenkakkaa minäkin ajattelin kun päiviksen näin. Tähän mennessä oon aina päällystänyt tarrapaljoudella, mutta nyt....hmm...

Maiju kirjoitti...

Kivannäköiset on opekirjankannet nyt, joo! I like!

Anonyymi kirjoitti...

Heh, äitini on myös opettaja ja täytyy todeta että mahdollisimman ällö-tylsät kannet kyllä näyttävät keksivän vuodesta toiseen. Ei vahingossakaan mitään vähän innostavampaa kuin vauvankakka design.

joko kirjoitti...

tosi siistejä kansia! miten kuumaliima toimii puuvillakankaalle? eikö se tule "läpi" kankaasta? mulla on kanssa yksi päällyksiä odottava kirja ja oon miettiny tuota liimausta.

tikru kirjoitti...

Joko: Se liima tulee vähän läpi, mut ei se haittaa. Tosin kannattaa varoa sormien kanssa ja toisaalta kun se tulee vähän läpi niin pitää paremmin. Se myös estää rispaantumisen. Toki liiman määrästä ja laadusta riippuen :)

Anonyymi kirjoitti...

Keep up the good work download legal divorce forms Suzuki gsxr pictures cell  phones Find butalbital online dr breggin3a ritalin factbook Louisville dental veneers Sim cellphone osx x86 hangs at boot New ferrari pictures 2001 dodge stratus payday loans Bargain bags discount designer inspired handbags shoulder Penis blowjobs Ea sports ncaa bates work boots

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...