lauantaina, marraskuuta 18, 2006

Kuviahuvia

Raotus fyysiseen ympäristöön sekä samalla hieman sielunmaisemaani :)

Aloitamme vatsantäytteestä. Jääkaappi näytti aamulla yllättävän täydeltä. Usein siellä loistaa himmeä valo kera maitopurkin. Kokonsa takia varastointi on pientä ja täyttö tapahtuu usein.

"Käsilaukun" (olkalaukku tai reppu yleensä) sisältöä en esittele, se on tylsä; lompakko, puhelin, avaimet penaali, meikkipussukka, kuitteja ja nenäliinoja sekä lukkosula. Laukku vaihtuu niin usein, ettei se ennätä kerätä sisälleen mielenkiintoisuuksia. Vasen käsi on vilahdellut usein kuvissa, joten sekin on nyt kuvaamati. Lempikengät on vielä kaupassa, ja auto esiintyy B.Bunnyn ja T-frogin seurassa.


Lempihuonetta tässä kämpässä ei varsinaisesti ole, sillä tää on väliaikaisratkaisu. Ja koska seinät eivät ole omat, niin ei muutoksia voi oikein suuremmin tehdä. Kasasin kuitenkin lempijuttuja ympäri kämppää ja yllättäen ne kaikki ovat tällä hetkellä valoihin ja vanhoihin tavaroihin liittyviä.

Vasemmalla ylhäällä on eteisen lipaston päälinen, lamppu on kirpparilöytö, ikkuna on mummolasta varastosta kaivettu. Viereinen kuva on makuuhuonetta ja sen alla olevassa yksityiskohta jalkalampun vierestä. Mun pehmolelut vanhassa hatturasiassa. Tuolin olen pelastanut vanhalta sukulaismökiltä. Osa samoja tuoleja on keittiössä. Jalkalamppu on itse tehty.

Oikealla alhaalla on mun tietsikan näytön vieressä olevaa.. Lamppu on halpis pöytälamppu, johon vaihdoin kuvuksi valkolasisen pallovalaisemin kuvun. Se oli löytö koulun jätevarastosta.

Keittiön ikkunasta näkymä on täällä.

Kirjakokoelma ja kirjahylly (yksi niistä) on tässä. Autenttisena. Langat eivät kuulema ole sisustuselementti. Pah sanon ma. Osa kirjoista on duunipaikalla, osa makkarin hyllyssä. Osa ympäri maailmaa. Ja niin..tässä on siis vaan mun kirjoja, Puoliskon ja Juniorin kirjat ovat asia erikseen. Iso ja painava asia...Voitte kuvitella, että muuttoapua on hieman hankala saada.

"1.paikka jossa mieluiten neulot"
Esittelen myöhemmin.

Mukavaa ja neulerikasta lauantainta. Just hyvä ilma olla sisällä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...