perjantaina, marraskuuta 17, 2006

Suosikkeja - Favourites

Sain tädiltä jätskikahvit ja lankaa iltapäivän iloksi..riemu jatkui..
Sain Marilta postia, mm. Marie Claire Ideés dec06. Aivan ihana. Joululietsontaa, kuten kortissa luki. Eipä tarvitse paljoa lietsoa. Lehdessä on ehkä miljoona ideaa jouluun, sisustusjuttuja ja lahjuksia ja ja..kuvat yksityiskohtineen ovat jo ihania. Tässä on mun suossarit lehdestä pikavilkaisulla.

Kynttiläjalka, takorautaa ja tuo alla oleva käsittelemätön vanha parrunpätä. Hieno kontrasti, varsinkin pianon päällä :) Ja sitten nuo säilyketölkit. Mä en tie miks, mut mä pidän säilyketölkeistä. Nissä on jotain. Mulla on kasa ajatuksia mitä niistä vois tehdä ja tässä taas yks..eh.. tosin tähän tarvii vaan sen purkinavaajan.

Ja sit laukut. Lehdessä oli monta aukemaa täynnä laukkuja. Erilaisia, eri kokoisia...Ihan mielettömän hieno ideakasa. Pitää säilyttää toi lehti arvotavarana.

I got mail from Mari. She sent me Maria Claire Ideés dec06. I love that magazine. There are so many ideas for Chirstmas and decorations and presents and...The photos are lovely, many nice ideas and details. These are my favourites from MC.

I love the big candleholder, especially bottom of it. Raw wood looks cool in cold surface. And tins, I love tins. I don't know why, but I have so many ideas and this is one, very.. hmm.. well you need only can opener.

The bags. Many slides of bags. So marvelous and full of ideas. Snail..


Ostin Filatin kun löysin enkku-version. Suossarit siitä on noita kaapeliversioita. Palmikoita eri muodoissaan. Jotenkin himottaisi tuollainen iso palmikko isossa neuleessa. Tuo punainen neule on muuten pieni mainoskuva. Yllättäen näkyvät palmikot kiinnitti huomion. Violetti kiinnityssysteemi kiinnosti itsessään ja näytti kivalle, mutta pienempänä ja toisen värisenä. Yksityiskohtana kiva.

I bought Filati and these are favourites of mine. Cables, ofcourse cables. Maniac :). The red sweater is only little advertising pic. Purple strings are great detail, but not so big and not purple :).I would like to knit big and loose cable in big and loose sweater.

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Jarin piti hakea mulle tuo Marie claire tänään, mutta se unohti. UNOHTI. Herra on töissä akateemisen vieressä ja unohtaa... Se on kyllä ihan täydellinen lehti, noin niinkuin ideapankkina. Mä en ymmärrä sanaakaan ranskaa mut mitä siitä :D

Tiina kirjoitti...

Auts! Ihania kuvia! Kivoja yksityiskohtia noissa Filatin neuleissa..

musta lammas kirjoitti...

Marie Claire on kyllä ihana! Ne laukut on ihan mielettömän hienoja, kovin hyvin en ole vielä ehtinyt lehteen paneutua kun ostin sen vasta tänään (tai siis eilen).
Ostin kanssa Interweave Knitsin (vihdoin se tuli kauppaan) ja siitä sopivasti saankin aasinsillan... =) Huomasin nimittäin, että aiot tehdä Arwenin. Oletko jo keksinyt jonkun sopivan langan Debbie Blissin tilalle vai suunnitellut käyttäväsi ohjeen lankaa? Olen itse köyhä opiskelija, ja juuri tuossa laskeskelin Arwenin hintaa Blissistä tehtynä. =/

Mari kirjoitti...

Niissä strasseilla koristelluissa säilykepurkeissa oli jotain puoleensavetävää munkin mielestä! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Susanna, lienee prioriteetit vähän hukassa kun lehden unohti ;)

Tiinav juu, siks ostinki lehden, yksikään neule sinällään ei ole pakkosaada.

Musta lammas: en oo vielä kamalasti harkinnu, mut mielessä on käyny mm. pirtin langat, marin portugalin merinovillat ja jopas samos vilahti jossain vaiheessa.
Saisinpa mä mun syysnumeron es IKsta..

Mari, arvaa kuka on kerännyt säilykepurkkeja koko syksyn..ja oppilaat kans.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...