tiistaina, kesäkuuta 19, 2007

Luomisen tuskaa - Pain in my ass..or some where there

Oon varmasti purkanu enemmän kuin neulonu näitä vihreitä lankoja. Tosin sei liene loogisesti mahdollista, sillä jotain tekeleitä on jäljellä, kaikki ei oo lankana kerällä. Oon testiny ylhäältä alas ja alhaalta ylös, erilaisilla palmikoilla ja silmukkamäärillä ja kuvioilla... Mikään ei näytä hyvälle ja tunnu täydelliselle, joten olkoonsa. Mä taidan sittenkin palata ihan valmiisiin ohjeisiin ja luovutan nää nyt hetkeks. Sen verran turhauttaa.

I have frogged more than knit this green yarn. Well, it maybe logical, becouse there is some knitted pieces left. I have knitted up to down and down to up, with different kind of cables, variations of stitches.. Plah. Nothing is good inaf and beautiful inaf. So be it, I don't knit these almost maybe socks.

Onneks tuli postia, WoollyWorkshop toimitti supernopeesti lehtiä ja lankaa.. Ilun vika tuo et eksyin tonne sivuille... Rowanin lehdissä on kyllä ihan mielettömän kauniit kuvat ja lanka on pehmeetä, mut pelottavan hmmm.. pätkärääkätyn oloista.


Luckily I got mail. Magazines and Yarn, who guess..from Woolly workshop. Ilu's fault that I found my way to their pages.

2 kommenttia:

Oranssi kirjoitti...

Jos uusi lanka ei yrityksistä huolimatta vastaa odotuksiasi, sille ei liene vaikea löytää uutta, rakastavaa kotia. Ihanan näköistä!

Anonyymi kirjoitti...

Lankasi ovat kauniin värisiä vyyhdellä. Kiva nähdä sitten neulottuna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...