keskiviikkona, tammikuuta 21, 2009

Vogue Knitting Winter 08-09

Preview

green

#09 Green Iiris
Alunperin suunnittelin tätä paksummalle langalle, mutta annettu Koigu Kersti muutti sitten neuleen muotoa jonkin verran. Tää oli se sammakko :) Malli näyttää kuitenkin ihan terveen väriselle. Napit on vaihdettu, mutta nuo käykin paremmin tuohon kuvaan ja laukkuun.
Tekniikka-ongelmissa voi turvautua vaikka Voguen ohjeistukseen.

I thought to make this thicker yarn, but Koigu Kersti made it look like this. This was my frog, meaning colour :). They change the buttons, but new ones look much better with that bag :). If you need help with technigues, check this.

cableroll

#24 Cable Rolling Socks

Näitten sukkien kanssa meinas tulla tuska. Sain tähän taas paksumpaa lankaa kuin alkuperäinen suunnitelma oli.. Vol 1.0 on neulottu viime talvena ja meni ehdotuksena eteenpäin.

rollsocksreadyRoll Socks

Vol 2.0 on taas paksumpilankainen kokeilu ja mummi sai elokuussa sukkaset.
Tuskaa lisäsi se, että ilu tekaisi sukkaset, jotka huimasti muistutavat näitä :). Mutta ei, kumpikaan ei meistä matkinut toisiamme vaan pyörä kehiteltiin uudelleen. Kaapeli kun näissä on aika basic, joten ei ihme sinänsä. Ja mites se meni... et silmukkamäärä on eri ja.. ;) (soriolipakko...)
Lehtikuva ei muuten kerro noista sukista oikein mitään... Muuten, muistatteko kesältä nää mun punaiset kengät.. arvatkaa mitkä sukat oli siellä sisällä :)

Lisää aiheeseen liittyviä kuvia.

newshoesrollinuse2

These socks was almost pain. I got the yarn and should adjust the thinner yarn design to work with this, thicker yarn. It wasn't so easy than I thought. Vol 1.0 has been knitted last march and look so green :). Next, vol 2.0 my granny got as a birthdaypresent.
A little pain was also that
Ilu knitted very similar socks almost same time.. but both of us worked without knowing each others socks.. so we invented wheel again. Not very suprisingly becouse the cable of these is not extraordinary.

I have to say, that VK photo isn't very flattering for these socks.. My favourite detail, the heel, is covered. Do you remember my red shoes..guess what was inside of them.


More photos related :)

24 kommenttia:

san kirjoitti...

On toi Iris kyllä älytön. Miltähän tuo pituus näyttää tällä rynnäskoolla... Mitä väliä, kun se on niin ihana! Tahtoo!

Multa meni vähän ohi se juttu siitä, että VK ois muuttanut taas nimeään vai mikä se Designer Knits tms. juttu oli? Tiedätkö sä siitä mitään? Et sattuis tietään, koska tota vois mennä kyttäämään lehtikauppaan?

Nimim. epätietoinen pääkaupunkiseudulta

Anonyymi kirjoitti...

Haa, sukkasattuma on kyllä ihan uskomaton :) ja niinkuin mä luulin KEKSINEENI jotain!

Mahtavation!

tikru kirjoitti...

San, Designer Knit on sama lehti, eri nimi kannessa. Ilmeisesti joku vogue-nimenkäyttö-onkelma euroopassa.

Susanna kirjoitti...

Voi mä en kestä! Sä oot niiiin hyvä! Onnea jälleen uusille julkaistuille!

Anonyymi kirjoitti...

Iiris on kaunis, mutta tällä rinnanympäryksellä lopputulos olisi vähemmän imarteleva. Ihailen siis muiden tuotoksia (ja jatkan sen salmiakkisuklaan kiskomista kaksin käsin :)

Sukat on kauniit ja tuo kantapää on upea yksityiskohta.

Kyllä sää sitten osaat (ja pienoinen piikki oli myös kutkuttava viimeaikaisten löydösten valossa).

Taina kirjoitti...

Äh, toi kenkäkuva on kyllä paras!

Mulla itsellä on hirveitä vaikeuksia olla polkkaamatta heti kun jotain kivaa valmistuu, vaikka oikeesti pitäis malttaa/ haluttais pitää ihan omanaan - vaikka nyt vain seuraavaan Ullaan asti tai kunnes lahaja on saajallaan. Auttaiskohan mitään jos vähän vilauttais...?

Makepeace75 kirjoitti...

Ihania neuleita taas! Iiris on kaunis, vaan ei minulle. :o) Pisteet oivasta nimivalinnasta. ;o) Sukat ovat makeat ja kantapää hieno yksityiskohtineen.

Anna kirjoitti...

Siis aivan ihania tuotoksia taas! Saako tota Vogue Knittingiä Suomesta jostakin?

Nuo sukat pitää ainakin tehdä. Chevalier-sukat sain just tänään blogattua.

Nell kirjoitti...

I can't wait for this issue. Lovely, lovely!

britt kirjoitti...

love the sweater. the green is an awesome color. can't wait to see some more example appearing on ravelry!

Elli ja Aura kirjoitti...

On se aivan ihana, Iiris siis :) Ja mahdottoman hyvä nimivalinta ;) Ihmettelee vain että mistä nuo kaikki ideat pulppuaa!! Ja hauska tuo kenkäjuttu, aina sinulla on joku juju, olet kuvannut jonkun salaa ilman että kukaan tietää mitä katsoa. Hih.
Elli

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi taas muuta tehdä kuin äimistellä. Iris pitää saada!

Unknown kirjoitti...

Sulla on kyllä noi palmikot hallussa :-) Ihana vihreys!

Kristiina kirjoitti...

Aivan upea Iiris! En ehtinyt kommentoimaan edellistä postausta, joten siihen vielä: Oikein taitavia ompelukeijuja toivottelen auttamaan, että leningistä tulisi mieluinen ja onnistunut.

villamokka kirjoitti...

Onnittelut tyylikkäästä neuleesta!
Vähän eilen hämmästelin postilaatikolla.
Että tämmöinenkin lehti on tullut tilattua? Häh?
Ääni on Eesaun mutta jalat Saaran...
Tekisi mieli neuloa tällainen, mutta lantiomittaisena.

Samma kirjoitti...

Taisin Iiristä jo kehaistakin, mutta eipä sitä voi liiaksi kehuakaan :) I love it!
Sukatkin on kivat.
On tosi hienoa, että olet saanut kauniita mallejasi kansainvälisestikin esille. Eiköhän sama tahti jatku myös tulevaisuudessa.
Lisäksi se, että itse huomautat, että joku muu on ideoinut kanssasi samaan aikaan jotain samantapaista (tässä kohtaa siis Ilu ja hänen sukkansa) putsaa heti pöydän eikä jätä mitään arvailujen varaan.

milliini kirjoitti...

Joko tätä saa kaupasta? Suomestakin? Täytynee rynnätä noutamaan, tiesin sen heti kun vakoilin tuota sun Iristä Ravelryn keskustelussa...

Anonyymi kirjoitti...

Voi että sä osaat! TODELLA hieno (taas!!)

Miten alunperin sait mallisi tuonne lehteen?

Anonyymi kirjoitti...

Iris on tosi kaunis. Tässä jo mietin, että jos tekisin sellaisen itselleni kevääksi. Mitkään vaatteet ei mahdu raskausmahan kanssa päälle, mutta tuohan jäisi tarkoituksella mahan yläpuolelle. Ja lämmittäisi rintavarustusta sopivasti, vaikka tuskin mammavaatteeksi tätä meinasit. ;)

A-L kirjoitti...

no niin. now we're talking! toi Iris on täydellisen näköinen mun varrelle. Aikas makee. Varmaan pakko neuloa se, kunhan saan lehden joskus.. tilasin UKsta, enkä malttais odottaa...

btw. älä unohda sukkien lankaa, siis sehän teillä varmasti on eri Ilun kanssa jolloin malli on eri! (vai miten se menikään...;-)

Anonyymi kirjoitti...

Kysyisin vielä, että millaiselle langalle Iris on suunniteltu? Eli langantiheys, puikkokoko ym. Ajattelin lähteä metsästämään täydellistä lankaa tuota varten, mutta en ole saanut vielä lehteä käsiini. Pääsisi sitten heti neulomaan, kun lehti tulee...

tikru kirjoitti...

Kiitos kaikille. :)

Iiriksen lanka on Koigu Kersti
Ja puikkokoko 4,5mm.

satumh kirjoitti...

niin kauniita molemmat. sää oot guru! :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis jälleen WAU!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...