keskiviikkona, elokuuta 31, 2005

Aivohierontaa - Brain massage

Tuntuu, että nyt pää on täynnä asioita, töistä lähinnä, ja niistä ei pääse irti. Ahdistavaa. Oon huomannu, et kun tekee käsillä jotain, niin aivotkin jotenki rauhottuu. Eli virkkaus ja neulonta on nyt ollu mun aivohierontaa. Rentoutusta. Lenkkien lisäks. Itsas mä rauhotun muutenkin käsitöiden parissa aika tehokkaasti. Varmaan se toisto, keskittyminen tavallaan kuitenkin siihen työhön, vaikka toki telkkaria katellessa yleensä teenki hommia.

Kuvassa on aivohierontaa tältä viikolta. Liekkipipo 1.1 on ollu vähän jäähyllä, mut synttärisankari täyttää ens viikolla, joten pipo ois syytä saada valmiiks. Siitä tulee varsin varioitu versio Novitan ohjeesta. Matalampi sekä liekkien kuviot on vähän erilaisia. Isoäidinneliöt taas on tulevaa ponchoa varten.. jos se ei nyt näytä ihan torkkupeitolle :) Vihreää pitää saada vielä mukaan, niin sitten lienee värit kasassa. Varastosta löyty vaan vanhaa tummaa vihreetä sekä tummaa oliivinvihreetä ja ne ei näytä mustan kanssa hyvälle tuossa. Äh.. joutuu siis ostaan lankaa, vaikka yritin tehdä tuosta ponchosta ylijäämäversion.

I feel now, that my head is full of thoughts, some things from work and I cannot relax. It is very pressing. Knitting and crocheting have become my way to relax. My hot brains cool down and I just concentrate to do by my hands. Same effect as jogging. Maybe repetition and concentrating to work is the clue. Well, anyway, I usually watch tv at same time.

This are my brain massage from this week. Tha flame cap 1.1 has been waiting, but the birhtday is coming next week, so I have to do it ready soon. I have found crocheting again and those squares are for the poncho (unless it will not look like nap cover). In my fund was only too dark greens, so I have to buy some lighter..argh, I'll try to do that poncho from left overs..

6 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

On se aivohierontaa ;) olen huomannut itsessäni sen hassun piirteen että jos/kun oikein kiukustun, istahdan sohvalle, nappaan tosi äkäisesti ekan käteen osuvan neulomuksen käsityökoristani ja alan tosi vimmatusti neuloa, ihme reaktio :D

Terhi kirjoitti...

Mikä mielenkiintoisen näköinen lehti/kirja on tuon alimman kuvan taustalla? Näyttää hauskalta! :-) Minustakin tilkkujen teko on mukavaa, vaikka oma projektini onkin ollut jo monta kuukautta tauolla.

tikru kirjoitti...

Kirja on Mary Oljen Kauneimmat käsityöt osa 1, 2 tai kolme. en oo nyt kotona, joten en muista tarkkaan.
Joskus 70-luvulla julkaistuja klassikkoteoksia. Löytyy yleensä apu asiaan jos toiseenkin..

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
upeita puutöitä!!! Teen itsekkin neuleiden ja ompeluiden lisäksi huonekaluja puusta kotiimme ja mökille, joten jäin heti kiinni noihin sinun töihisi. Hienoja ovat.
terkuin Maikki

Anonyymi kirjoitti...

Vielä ajattelin kysellä onko sinulla "kaavaa" tuohon lohikäärmeeseen. Lintu meillä jo lentääkin, mutta tollanen värikäs lohikäärme olisi upea meidän pikku-ukon huoneessa?
Maikki

tikru kirjoitti...

Ooooon siihen varmaan kaava, mutta missähän lienee. Lohkari tehtiin siis mein juniorin kanssa yhteistyössä, värit ja muodot yms joten se muuttu melkein koko ajan. Tärkeintähän on se painopiste ja siipien kohta ja sen taas voit katsastaa siitä linnusta. Toisaalta painopiste löytyy myös siinä vaiheessa kun on lohkarin sahaillut (kropan siis) ja testaa sen puoliväliä.

Mukava on on jotain iloa näistä mun värkkäilyistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...