lauantaina, syyskuuta 03, 2005

EI kuvia - No photos

Känny kera kameran meni huoltoon, joten kuvia ei oo viikkoon luvassa. Eilen virkkailin lisää noita neliöitä. Vihree lanka, jota ostin viikolla, oli liian paksua ja neliöstä tuli liian iso. Lanka on muuten Pirtin Wolle (pellavaa 30 % ja villaa loput) Aika mielenkiintoinen tuttavuus, karheahko, pitää varmaan joskus testata siitä jotain. No tuon Wollen tilalle päädyin sitten jälleen seiskaveljekseen ja siihen turkoosi-sini-vihreään raitaan. Ja se on kuin nyrkki silmään noitten muitten kirkkaitten värien kanssa. Ihan loistava, eikä haittaa vaikka väri vaihtuukin pylväskierrosten keskellä.

Onks joku kokeillu neuloa 7 veljeksen raidasta muuta kuin sukkia tai lapasia, tarkoitan siis isompia kappaleita, jolloin raidat ei enää ookkaan raitoja vaan pätkiä. Kiinnostaa testata myös miten virkkaus onnistuu tuon raidan kanssa.

Ainiin, ihan vahingossa ostin myös viininpunaista lankaa villapaidallisen verran...Ihan vahingossa..

4 kommenttia:

Helka kirjoitti...

Mulla on blogissa kuva lapsen ponchosta, joka on tehty raitalangasta. Tuli mielestäni oikein kiva. Nyt on tekeillä lisäksi kolmiohuivi punaisesta Raidasta ja mukavan näköinen sekin, mutta siitä ei ole vielä kuvaa.

tikru kirjoitti...

Kiitos vinkkauksesta.. ja kyllähän molen tuolla sun sivuilla myös vieraillut, mutta enpä älynnyt sillon kattella "sillä silmällä". Mä taidan kans testata tota raitaa jossain vaiheessa johonkin isompaan.

Villapallo kirjoitti...

Minä en tehnyt Raidasta isompia vaatekappaleita, mutta käytin Raitaa mukana kirjoneuleessa sukkiin ja lopputulos on ihan erilainen kuin jos vaan tekee raitasukat. Käypä vilkaisemassa blogissani jos kiinnostaa:-)

tikru kirjoitti...

Juu kiitos. Ihan loistava idea myös tuo kirjoneuleessa oleva raita. Pitää päästä pian testaan. Taitaa mein miesväki saada lisää lapasia ja sukkia. Kunhantästänytsaisnuokeskenolevat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...