maanantaina, elokuuta 22, 2005

Miehilleni - for my men

Tämä meni Juniorin käyttöön. Ainut vaan, että tässä, kuten Puoliskonkin paidassa oli hihojen kanssa säätöä kun malli ei ollut tehdessä paikalla. Lankana Isoveli. Malli omasta päästä. Valmistui tosi nopeasti.

This one I made for Junior. Only porblem whit this and also the pullover for my Man was with sleeves. Yarn was Isoveli (Novita again) Patterns is my own. Very quickly to knit.Yllä olevat kappaleet kuuluvat Puoliskon paitaan. En löytäny kokonaista versiota siitä mistään. Siis kuvaa. Malli on Novitan sivuilta aikuisen palmikkoneule 7 veljeksestä. Hieman mukailin omaan käyttöön ja omin palmikoin.

Those pieces are now one pullover which belongs to my Man. Pattern is on Novita's sites and I modified it little for example the cables.

2 kommenttia:

Cairbre kirjoitti...

Hieno on tuo palmikkoneule! Olen itsekin sitä katsonut ja miettinyt totetutettavien listalle. Hienot palmikot oot tehnyt sille!

tikru kirjoitti...

Malli on hyvä ja palmikot kivat, vaihdoin vain hihoihin leveämmät toisaalta. Puolisko tosin on niin harteikas, että hihoja piti säätää uusiks. Hauskinta tässä on se, että mä en säätäny niitä uusiks vaan puolisko itte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...