lauantaina, syyskuuta 10, 2005

Liian lyhyt - Too short

Äääh. En löydä nyt sitä blogia, jossa oli Roguen pidennys. Kukamissäken..
Mutta siitä tuli mieleen oma paita, jonka neuloin reilu vuosi sitten. Paita on muuten ihan huippu, mutta se on liian lyhyt. Pidän erityisesti hihoista ja kaula-aukosta, mutta mun silmään helma loppuu auttamattomasti kesken. Mitäs en neulonu pitemmäks. Nyt tuota lankaa ei todellakaan ole, se oli lankalöytö mutsin jäljiltä vuodelta yks ja kaks. Harmittavaa, en voi tehdä samaa kuin se Roguan pidennys. Toisaalta paitaa ei tee mieli purkaakaan, sillä lanka on möykkyistä ja tarrautuu itseensä kiinni tehokkaasti.

Ja Lauran vika, että mun piti ostaa pipoa varten valkeeta puuvillalankaa tänään.

edit
Hahaa löytyipäs Kotikutoiset

I made over year ago this pullover and unfotrunately it is too short. I remembered it when I saw this Rogue. I really like my pullover's sleeves and neck line, but it is.. yes said already, too short. My own mistake and ofcourse there is no yarn left. The yarn was very old treasure from my mum's closet. I don't want to 'frog' it couse the yarn is little lumpy.

Laura's
fault that I had to buy white cotton yarn for the cap.

Edit
Löytyipäs arkistoista.. Tosin kuva ei kyllä kerro paidan oikeaa pituutta koska kädet on jossain korvissa, mutta jotain sentään.


Yksityiskohta puserosta ja langasta. Paitaan tein muuten elämäni ensimmäiset isommat pitsineulekuviot.

2 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Sinun ruskea paitasi on tosi kaunis! Olisi ollut kiva nähdä siitä kuva, jossa pituudenkin olisi nähnyt, jotta olisi voinut nähdä, onko se ihan oikeasti liian lyhyt vai kuvitteletko vain :-). Mistä olet löytänyt ohjeen ja mitä lankaa se on? Laitappas kokokuva neuleesta, niin ehkä viisaat neulojat keksivät sille korjausmahdollisuuden!

tikru kirjoitti...

Laitan kuvan heti kun saan, jos en löydä arkistojen kätköistä. Se mun puhelin kameroineen kun on yhä lääkärillä.

Lanka oli jotain puuvilla-keinokuitusekoitetta, jossa osa kuiduista on kiiltävää ja osa kierrettyä vähemmän kiiltävää. Kerät kaivoin kuten sanoin äidin vanhoista varastoista, ilman vyötteitä yms. Malli, tuota, ei hajuakaan.. pitsineuleen mallin kaivelin jostain lehdestä ja testasin sitä niin hihoihin kuin etukappaleessa eteenkin. Kaivelenarkistoja.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...